Két korábbi testőre pereli Johnny Deppet, drogszállításra is utasította őket

ebédszünet drog Johnny Depp futár bíróság per fizetés drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két korábbi testőre, Eugene Arreola és Miguel Sanchez perelik Johnny Deppet többek között azért, mert nem fizette ki túlórapénzüket és arra kérte őket, hogy szállítsanak drogot. A színész egyelőre még nem reagált az ügyben. 

Johnny Deppet két testőre pereli azért, mert nem fizetett nekik túlórapénzt, nem adta meg nekik az ebédszünetet és még drogszállításra is kérte őket. Mindezek mellett a két exalkalmazott, Eugene Arreola és Miguel Sanchez azt mondja, hogy a feladatuk az lett volna, hogy a színész testi épségére vigyázzanak, azonban a drogfutárkodás mellett bébiszitternek is használta őket a színész.

Úgy tűnik, Johnny Depp pénzzel tartozik volt alkalmazottainak Forrás: InterCom

A két testőr 2016 áprilisától 2018 januárjáig dolgozott Deppnek, most pedig bírósági úton követelik a pénzüket, hiszen nemcsak a túlórapénzt nem kapták meg, de fizetés nélkül is küldték el őket - írja a Dailymail.

Hajdú Péter elárulta, miért küldött pornófotót kollégáinak: ez történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-elarulta-miert-kuldott-pornofotot-kollegainak-ez-tortent-valojaban.htmlEddig nem lehetett tudni, hogy Hajdú Péter miért távozott az ATV-től, de nemrég napvilágra került az ok. A Bors állítása szerint a csatorna megelégelte Hajdú Péter viselkedését, aki egy alaklommal pornóképet küldött a munkahelyi belső chatre. Hajdú Péter elárulta, hogy valójában mi is történt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFürdőruhában mutatta meg testét Nádai Anikó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-furdoruhaban-mutatta-meg-testet-nadai-aniko-foto.htmlSzexi fotó készült Nádai Anikóról: a műsorvezető fürdőruhában mutatta meg bomba alakját. TV + SztárokOrigoZimány Linda ujját pazar gyűrű díszítihttp://www.life.hu/sztarok/20180502-zimany-linda-ujjat-pazar-gyuru-disziti-ekszer.htmlCsodás gyűrű csillog Zimány Linda ujján: a modell a közösségi oldalán villantotta meg a különleges ékszert. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon kitől kaphatta... TV + Sztárok--Majka és Tilla miatt állt a Bezár a bazár! forgatása: nevetőgörcsöt kaptakhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-majka-es-tilla-miatt-allt-a-bezar-a-bazar-forgatasa-nevetogorcsot-kaptak.htmlMajka és Tilla besokalltak a Bezár a bazár! forgatásán: olyan fáradtak voltak, hogy nevetőgörcsöt kaptak. Ők nem tudták abbahagyni a viháncolást, így a forgatással kellett leállni. TV + SztárokOrigoKiderült, miből él most Kulka Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180502-kiderult-mibol-el-most-kulka-janos.htmlStroke-ja óta, közel két éve nem állt színpadon Kulka János. Szerencsére a színész továbbra is társulati tagnak számít a színházában, így kap fizetést és korábbi filmsorozatai ismétléséért is jár neki némi bevétel. TV + SztárokOrigoJackie Chan lánya barátnőjével együtt hajléktalan lett: homofób szüleiket hibáztatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-jackie-chan-lanya-baratnojevel-egyutt-hajlektalan-lett-homofob-szuleiket-hibazattjak.htmlJackie Chan lánya, Etta Ng barátnőjével együtt hajléktalan lett. A híd alatt alszanak, és azt állítják, senki sem segít rajtuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.