Stohl Luca imádja apját, szüzessége elvesztésébe mégsem avatta be azonnal

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szex Stohl András család szerelem Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András és lánya között igazi bizalmi kapcsolat van, nemcsak apa-lánya, de baráti viszony is van köztük. Stohl Luca mégsem avatta be rögtön apját szüzességének elvesztésébe. 

Nagyon örült Stohl Luca és édesapja, Stohl András annak, hogy ők is részt vehetnek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, hiszen mindketten elfoglaltak, kevés időt tudnak együtt tölteni.

Luca a Best magazinnak adott interjújában elárulta, hogy nem csak apa-szülő, de igazi baráti kapcsolat is van köztük. "Az életemben van egy úgynevezett bizalmi hálóm, amelyben ő, édesanyám, a párom és a legjobb barátnőm kapott helyet. Minden fontos dologról tudnak, ami velem történik" - mondta a a Fem3 Café műsorvezetője.

Stohl Luca mindent megbeszél édesapjával Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt is elárulta, hogy Stohl Adnrás sokáig azt hitte ő az első, aki megtudta, Luca elveszítette a szüzességét. "Valójában csak a második vagy a harmadik..." - fogalmazott Stohl Luca, aki lányos titkok tudójával, édesanyjával osztotta meg először a hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.