Több tíz milliót keres Berki Krisztián és Ambrus Attila a Rosszfiúk Ázsiában című könyvükkel

Forrás: TV2 -
Ambrus Attila könyv bevétel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Ambrus Attila közösen vágtak bele a TV2 sikerprodukciójába, az Ázsia Expresszbe, amit végül meg is nyertek. A nem mindennapi páros a kalandról egy könyvet is írt, amivel már most óriási összegeket kerestek.

Egy speciális szerződést között a kiadóval Berki és Ambrus, ami által a két rosszfiú alaposan kitömheti a zsebeit. Az első nyomtatásban ötezer könyvet készítettek, ami mind egy szálig elfogyott, így a 3990 forintos darabszám mellett a showman és Viszkis több mint húszmilliót tehetnek zsebre. Állítólag már az újranyomtatásról is beszélnek.

Ambrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expressz alatt Forrás: TV2

"Nem lep meg, hogy ennyire viszik. Nagyon örülök az extra bevételnek és annak, hogy az emberek szívesen olvassák a könyvünket Ambrussal" - reagált a Blikk megkeresésére Berki, aki a kiadóval kötött szerződési feltételekről azonban nem kívánt beszélni.

A kiadó munkatársa azonban elárulta, hogy valóban egy igen speciális szerződést sikerült aláírniuk, ami mindkét fél számára előnyös:

"Speciális szerződést kötött a kiadó a szerzőkkel, ami mindkét fél számára előnyös. A jelek azt mutatják, jó döntés született, a visszajelzések alapján Berkiék hozzák a várt eladást."

Beszóltak Görög Zitának, amiért egy focistát szeret: a műsorvezető is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20180504-beszoltak-gorog-zitanak-amiert-egy-focistat-szeret-a-musorvezeto-is-megszolalt.htmlGörög Zita hosszú idő után újra boldog: focista szerelmével kisbabát várnak. Egy kommentelő azonban nem nézte jó szemmel új párját...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKözleményt adott ki a Katona József Színház Kulka János visszavonulásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kozlemenyt-adott-ki-a-katona-jozsef-szinhaz-kulka-janos-visszavonulasaval-kapcsolatban.htmlMa reggel derült ki, hogy Kulka János visszavonul a színészettől, mert még mindig nem tud tökéletesen beszélni, és a színpadi szövegeket megtanulni. A Katona József színház közleményt adott ki a hírrel kapcsolatban.TV + SztárokOrigoEgy médium számolt be Michael Jackson utolsó perceiről testvérének, La Toyánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-egy-medium-szamolt-be-michael-jackson-utolso-perceirol-testverenek-la-toyanak.htmlTyler Henry médium La Toya Jacksonnak beszélt arról, milyenek lehettek Michael Jackson utolsó pillanatai. Azt mondta: a pop királyát magára hagyták, és nem volt mellette az, akinek kellett volna. TV + Sztárok--Szandi családjában tengerimalacok születtek, mint mondta: nagymama lett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-szandi-csaladjaban-tengerimalacok-szulettek-mint-mondta-nagymama-lett.htmlHivatalos Facebook-oldalán jelentette be Szandi: nagymama lett. A feltöltött videóból kiderül, hogy tengerimalacának születtek kicsinyei. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka 29 éves lett: fotók az úszónő emlékezetes pillanatairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-hosszu-katinka-29-eves-lett-fotok-az-uszono-emlekezetes-pillanatairol.htmlHosszú Katinka sikert sikerre halmoz a szakmai életében, azok közé a sportolók közé tartozik, akire évek óta büszkék lehetünk. Az úszónő születésnapja alkalmából életének fontos, izgalmas, vagy éppen romantikus pillanatiról készítettünk galériát. TV + SztárokOrigoTillának mennie kell: nem ő fogja vezetni a TV2 sikerműsorát, a Ninja Warriorthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-tillanak-mennie-kell-nem-o-fogja-vezeti-a-tv2-sikermusorat-a-ninja-warriort.htmlMegújuló műsorhoz új műsorvezető is dukál. Úgy tűnik, Tillának mennie kell. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.