Megszólalt a Michael Schumacher körüli titkolózásról Luca Badoer, a Ferrari Forma-1-es csapatának tesztpilótája

"Forrás: AFP " -
Rubens Barrichello titkolózás Michael Schumacher Luca Badoer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luca Badoer, a Ferrari Forma-1-es csapatának egykori tesztpilótája megszólalt a Michael Schumacher körüli titkolózásról.

Korábban Rubens Barrichello panaszkodott, amiért nem engedik, hogy látogassa Michael Schumachert, erre a kritikára válaszolt a Ferrari Forma-1-es csapatának egykori tesztpilótája, Luca Badoer. Kiderült, hogy ő rendszeresen látogatja a pilótát, és szerinte tiszteletben kell tartani a család akaratát.

Michael Schumacher jó barátja nyilatkozott a pilótáról "Forrás: AFP "

„Rendszeresen látogatom. A család a titoktartás mellett döntött ebben a helyzetben, és én tiszteletben tartom az akaratukat. Mindezt Michaelért teszik. Nem is akarok erről beszélni, soha nem is beszéltem róla, mivel a család nem akarja. A látogatást valóban csak néhány személynek engedélyezik Corinna utasítására. Tiszteletben tartjuk az akaratukat, nincs szükség ellentmondásra" – mondta Luca a Diariodelwebnek.

Michael Schumacher rokonai a csodát várják

Michael Schumacher állapotáért évek óta izgul a fél világ, és most kiderült, hogy a közvetlen környezete szerint érdemes még hinni a gyógyulásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.