Hódi Pamela férfi Micsoda nő! bunkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela több sztárral együtt volt Várkonyi Andrea vendége a Micsoda Nők!-ben, itt mesélt arról, milyen férfiakat szeret. Válaszán mindenki megdöbbent.

Várkonyi Andrea műsorában rengeteg dolog kiderült már a sztárokról, ezúttal Hódi Pamela osztott meg egy olyan információt, amit eddig nem tudhattunk róla. A férfiideálokról szólt a beszélgetés, és a celeb elárulta, milyen különleges ízlése van pasik terén.

Hódi Pamela mindenkit meglepett Forrás: Hódi Pamela/Instagram

„Én szeretem, ha egy pasi egyébként kicsit bunkó" – mondta Pamela, Lola pedig nem tudta magában tartani meglepettségét. „Nem mondod?" – tette fel őszinte értetlenséggel a kérdést az énekesnő. „Ha kicsit szívatnak, azt valamiért én szeretem" – magyarázta Pamela tovább az ideálját.

Palvin Barbi modellt keblét megmutató fürdőruhában fotózták (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-palvin-barbi-modellt-keblet-megmutato-furdoruhaban-fotoztak-18.htmlKissé extrém fürdőruhában fotózták Palvin Barbarát, ugyanis a dressz nem takarja az egyik keblét. Nem tudni, mennyire hordható ez a darab, az azonban biztos, hogy a modellnek nagyon jól áll. TV + Sztárok--Meztelenül fotózták a tengerparton Kim Basinger és Alec Baldwin lányát, Ireland Baldwint: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-meztelenul-fotoztak-a-tengerparton-ireland-baldwint-foto.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger lánya megmutatta, mit is örökölt az édesanyjától: meztelenül fotózták a tengerparton a 22 éves modellt.TV + SztárokOrigoMegmentette egy néző életét Peller Károly: színházi előadás közben lett rosszul a férfihttp://www.life.hu/sztarok/20180507-megmentette-egy-nezo-eletet-peller-karoly-szinhazi-eloadas-kozben-lett-rosszul-a-ferfi.htmlAz Operettszínház pénteki Mágnás Miska előadásán rosszul lett egy néző a nézőtéren, ezért a színpadon játszó Peller Károly félbeszakította az előadást. TV + SztárokOrigoTóth Andi és Rippel Feri esett ki A Nagy Duett mai élő adásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andi-es-rippel-feri-esett-ki-a-nagy-duett-mai-elo-adasabol.htmlA Nagy Duett 4. adásából Tóth Andi és Rippel Feri párosa esett ki, ők nem folytathatják tovább. TV + SztárokOrigoKirabolták otthonában Liz Hurleyt. Fia is otthon volt a betöréskorhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraboltak-otthonaban-liz-hurleyt-fia-is-otthon-volt-a-betoreskor.htmlKirabolták otthonában Liz Hurleyt, miután vacsorát adott barátainak.TV + Sztárok--Megyeri Csilla úgy véli, előző életében kutya volthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-megyeri-csilla-ugy-veli-elozo-eleteben-kutya-volt.htmlMegyeri Csilla ezúttal előző életéről mesélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.