Két éve felhagyott a színészkedéssel Frajt Edit

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
színésznő visszavonulás nyugdíj Szomszédok Frajt Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frajt Edit két éve felhagyott a színészettel, immár otthoni tennivalóit intézi és férje unokáival foglalkozik.

Frajt Editet a legtöbben a Szomszédok című sorozat Mágenheimné Szikszay Júliájaként ismerik. A most 62 éves színésznő rengeteget dolgozott színházakban is, de két éve visszavonult, és már csak néhány szinkronmunkát vállal el. ABlikk Rúzsnakmost elárulta, nehéz időszakon van túl, két szerettét is elvesztette az elmúlt esztendőkben.

Édesanyám öt éve ment el, anyósom két éve és vannak dolgok, amelyeket még fel sem tudtam dolgozni, mert nem volt hozzá erőm. Anyukámat nyolc hónapig elláttam, aztán pedig hét hónapig mindennap bejártam hozzá a kórházba ápolni, etetni. Borzalmasan fájdalmas és nehéz időszak volt. Mint a legtöbb ember, ők is sok mindent felhalmoztak az életük során, és csak most kezdtem meg a nagy szelektálást. Soha nem unatkozom, bárhova nézek, mindenhol látok itthon tennivalót. Sokat főzök és szeretek a házzal és kerttel is foglalatoskodni, mert kikapcsol" – mesélte a magazinnak.

Frajt Edit két éve felhagyott a munkával Fotó: Hajdú D. András - Origo

Frajt Edit elárulta, lánya, Franciska, aki a Szomszédokban is a lányát alakította, már 30 éves. Civil foglalkozása van, soha nem vágyott arra, hogy reflektorfénybe kerüljön.

Lányom kérte, hogy róla ne beszéljek és én ezt tiszteletben tartom. Annyit elárulok, hogy soha nem akart a nyomdokaimba lépni, mindig is a történelem érdekelte. A férjem részéről van kettő unokánk, mert neki az előző házasságából született két gyermeke. Imádjuk őket, nagyon helyesek, aranyosak, félnagymama vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.