Fábián Juli családja köszönetet mondott az emlékkoncertért

Forrás: Fábián Juli / Facebook -
emlékkoncert Facebook család Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Juli emlékére rendeztek koncertet zenésztársai és barátai, a decemberben elhunyt énekesnő családja ezt köszönte meg a közösségi oldalon: a meghatottságtól alig találták a szavakat.

Fábián Juli énekesnő decemberben távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után, a zenésztársai és barátai pedig úgy döntöttek, méltóképpen vettek búcsút tőle. Tiszteletére emlékkoncertet tartottak, ahol rengeteg sztár lépett fel, köztük Dés László, Mujahid Zoli és Wolf Kati is. Fábián Juli családja a Facebookon mondott köszönetet a fellépőknek és azoknak, akik elmentek, hogy együtt emlékezzenek meg Juliról.

Fábián Juli családja nagyon hálás Forrás: Fábián Juli / Facebook

megindító, megható, felemelő és szívhezszóló volt látni, hogy ennyien eljöttetek tegnap.

Minden egyes szeretetnyaláb érezhető és érzékelhető volt. Biztosak vagyunk benne, hogy végtelenül boldog volt Juli, ahogy végignézte - és táncolta a koncertet.

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk mindenkinek, aki részt vett ennek a fantasztikus koncertnek a megszervezésében, bármilyen formában is segítette ennek létrejöttét, lebonyolítását! Köszönjük a fantasztikus énekeseknek és zenészeknek, hogy eljöttek és csodát tettek tegnap!

De leginkább Nektek tartozunk köszönettel, hogy végigkísértétek Julit ezen az úton és mindig kifejeztétek támogatásotokat, szereteteket Neki" - írták a többi között Juli Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.