Fogyasztószert reklámoznak Zoltán Erika nevében, visszaéltek a nevével

bűntény Zoltán Erika visszaélés fogyasztószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek többen is felhívták a figyelmét arra, hogy egy fogyasztószer a Sláger TV műsorvezetőjének nevével, arcával és egy korábbi, életmódváltása kapcsán adott nyilatkozatával reklámozza a termékét. Az énekesnő mindent elkövet azért, hogy a cég felfüggessze jogsértő magatartását.

Kirobbanó formában van Zoltán Erika, aki tudatos életmódváltásnak köszönheti, hogy visszanyerte évekkel ezelőtti egészségi állapotát. "Tudatosan és nagy odafigyeléssel készültem az életmódváltásra, Dr. Bagi Gabriella segítségével. A látványos fogyásomat nem egy csodaszernek köszönhetem, hanem az orvosilag kontrollált életmódválásomnak, melynek fontos része volt a táplálkozásom megreformálása is" - kezdte Zoltán Erika, akinek rajongói hívták fel a figyelmet arra a fogyasztószerre, amely az énekesnővel reklámozza termékét.

Zoltán Erika megteszi a jogi lépéseket Forrás: MTI/Bruzák Noémi

"Épp Amerikában voltunk egy fellépésen, amikor az egyik rajongó felhívta a figyelmem arra, hogy az egyik fogyasztószereket forgalmazó cég a nevemmel reklámozza a termékét. Később többen is jelezték ugyanezt. Végül én magam is belefutottam a hirdetésbe, amelyben a nevemmel, arcommal és az egyik, életmódváltásom kapcsán adott interjúmmal reklámozzák a fogyasztószert. Szeretnék ettől elhatárolódni, sem a termékkel, sem a céggel nincs és nem is volt kapcsolatom. Nem próbáltam az általuk hirdetett fogyasztószert, ahogy más terméket, termékeket sem" - mondta az énekesnő, akit elkeserít a cég magatartása, mellyel megtévesztik a fogyni vágyó embereket.

"Nagyon elkeserítő, hogy mindazok ellenére, hogy "lelepleződtek" és felszólítottam őket a jogsértő magatartás felfüggesztésére, még mindig nem hagyták abba a nevemmel, arcommal való reklámozást. Kérem, hogy senki ne dőljön be nekik! Amennyiben a hirdetés továbbra is elérhető marad megteszem a jogi lépéseket" - mondta a Sláger Best of műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.