Majka kisfiának négy szerelme is volt az óvodában

Forrás: Facebook/Majka -
Majoros Marián Majka szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka kisfiának szerelmi életét a Facebookon tárgyalta ki apa és fia egy élő videóban. Kiderült, hogy már négy szerelme is volt a kisfiúnak.

Majka nagyobb fia, Marci annyira hasonlít a rapperre, mintha indigóval másolták volna. Igazi belevaló kisfiú, aki imád szerepelni nemcsak a tévében, de a szülei közösségi oldalain is. A rapper rajongói imádják a nagydumás kisfiút, akiről kiderült, hogy óvodában bizony szerette szédíteni a lányokat, ám a csókolózás még annyira tabu számára, hogy oda sem néz, ha egy filmben látja.

Majka és Marián Forrás: Facebook/Majka

„Óvodában volt négy szerelmed, Luca, Málna, Zsófi és Zorka" – sorolta Majka kisfia szerelmeit, ám a mostani óvodában még senkin nem akadt meg Marián szeme. A Facebookos élő videóban szóba került az is, hogy mit csinál majd Marián, ha nagy lesz, és bizony lehet, hogy apja nyomdokaiba lép. „Lehet, hogy én is olyan zenész leszek, mint te" – mondta Marián.

Hosszú Katinka újra bombaformábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-hosszu-katinka-ujra-bombaformaban-visszateres.htmlHosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat. TV + SztárokOrigoRajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gregor-bernadett-elarulta-milyen-a-hazassaguk-szarvas-attilaval.htmlGregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltJolly milliókat kaphat a kopasz kamufotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-jolly-milliokat-kaphat-a-kopasz-kamufotoja-miatt.htmlAz énekes pert indított egy hajgyógyászati klinika ellen, amiért az egy róla készült kopasz kamufotóval reklámozta kezelését. TV + Sztárok--Tóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.