A tengerparton ejtőzik bikiniben Horváth Éva: fotó

szexi Horváth Éva sztáranyuka bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva tengerparti fotót posztolt közösségi oldalára, elképesztően jól néz ki mintás bikinijében.

Láthatóan imádja a napsütést Horváth Éva, aki ezúttal egy bikinis fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán.

A csinos sztáranyuka fehér homokos tengerparton fekszik, haja ki van engedve és napszemüveget visel. Követői persze azonnal elhalmozták lájkokkal és többen is megjegyezték, hogy mennyire dekoratív, szeretnének gyakrabban ilyen fotókat látni róla.

Ki az , aki várja már a nyarat ?☝️ #summer @origamibikiniofficial #sun#beach

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Bikinire vetkőzött Nagyváradi Nelli, azaz ÉNB Karola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bikinire-vetkozott-nagyvaradi-nelli-azaz-enb-karola-foto.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nagyváradi Nelli. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher lánya, Gina Maria Schumacher nyilatkozott apjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-michael-schumacher-lanya-gina-maria-schumacher-nyilatkozott-apjarol.htmlMichael Schumacher lánya, Gina nem rejtőzik el a világ elől, többször is adott már interjút, ahogy most is. Természetesen az apjáról is beszélt. TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi sokat lógott az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-volgyi-zsuzsi-sokat-logott-az-iskolabol-edesanya.htmlKiderült, Völgyi Zsuzsi diákként rengeteget lógott az iskolából, de édesanyja sokszor falazott neki. TV + SztárokOrigoMádai Vivien már megmártózott a Balatonbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-madai-vivien-mar-megmartozott-a-balatonban.htmlKihasználta a napos, meleg időt Mádai Vivien, aki piros bikinit húzott és úgy döntött, megmártózik a Balatonban. TV + Sztárok--Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme, Pesák Ádám kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-szerelme-pesak-adam-kibekultek.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme, Pesák Ádám a hírek szerint újra összejöttek: nem tudtak ellenállni a vonzalomnak.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a közelgő esküvőjéről beszélt: nyugtatókat kell majd bevennie a nagy naponhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-liptai-claudia-a-kozelgo-eskuvojerol-beszelt-nyugtatokat-kell-majd-bevennie-a-nagy-napon.htmlHamarosan itt van Liptai Claudia esküvője, és ahogy az lenni szokott, az időpont közeledtével egyre izgatottabb az ara. Saját bevallása szerint a nagy napon sem lesz ez másképp, szerinte négy nyugtatót kell majd bevennie. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.