Avicii tudta, hogy meg fog halni, ha folytatja a turnézást

Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen -
dokumentumfilm halál dj Tim Bergling tragédia Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dokumentumfilmet forgattak a nemrégiben meghalt svéd dj életéről. A filmesek 4 éven keresztül követték Avicii, azaz Tim Bergling mindennapjait. A filmben Avicii elmondja: ha folytatja a turnézást, meg fog halni.

Avicii: True Stories - ezzel a címmel készült az a dokumentumfilm, melyet a nemrégiben meghalt svéd dj, Avicii, azaz Tim Berglingről forgattak. A film a hónap elejétől érhető el a Netflixen - írja a Business Insider.

A filmben a dj figyelmezteti a világot: "Meg fogok halni."

Avicii elmondja a film készítőjének, barátjának, Levan Tsikurishvilinek, hogy ha folytatja a turnézást és ezt az életmódot, bele fog halni. Avicii egyébként 2016-ban vonult vissza hivatalosan a turnézástól fizikai-, mentális- és alkoholproblémái miatt.

Avicii figyelmeztette a világot Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen

Tim Bergling azt is elmondta a kameráknak, hogy amikor 2016 márciusában meghozta ezt a döntést, egészen más reakcióra számított a csapata részéről. Úgy gondolta, támogatják majd őt, de nem így lett.

Elítélték Morgan Freeman unokájának gyilkosáthttp://www.life.hu/sztarok/20180510-eliteltek-morgan-freeman-unokajanak-gyilkosat-edena-hines.htmlElítélték a férfit, aki 2015-ben megölte barátnőjét, Morgan Freeman gyönyörű mostohaunokáját. TV + Sztárok--Interjú Szent-Györgyi Albert feleségével: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-interju-szentgyorgyi-albert-felesegevel-video.htmlA Life.hu riportere abban a megtiszteltetésben részesült, hogy interjút készíthetett a Magyarországra látogató Szent-Györgyi Albert feleségével.TV + SztárokVágó István élő műsorban válaszolt Puzsér Róbertnek http://www.life.hu/sztarok/20180510-vago-istvan-elo-musorban-valaszolt-puzser-robertnek.htmlPuzsér Róbert Facebook-oldalán támadta Vágó Istvánt, amiért a felesleges lexikális tudás népszerűsítette éveken át. A Rádió1-ben a kritikus újra elmondta, hogy mi a baja a kvízkirállyal, de természetesen Vágó István sem maradt adós a válasszal. TV + Sztárok--Ilyen a magyar luxusanyukák élete: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-ilyen-a-magyar-luxusanyukak-elete-foto.htmlA magyar luxusanyukákért több tízezren rajonganak az Instagramon, ami nem is csoda: lélegzetelállító és irigylésre méltó az életük. TV + SztárokOrigoA tengerparton ejtőzik bikiniben Horváth Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-a-tengerparton-ejtozik-bikiniben-horvath-eva-foto.htmlHorváth Éva tengerparti fotót posztolt közösségi oldalára, elképesztően jól néz ki mintás bikinijében. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Nagyváradi Nelli, azaz ÉNB Karola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bikinire-vetkozott-nagyvaradi-nelli-azaz-enb-karola-foto.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nagyváradi Nelli. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.