VV Fanni-ügy: B. László gyanús telefonhívásokat folytatott ügyvédjével a gyilkosság után

Forrás: RTL Sajtóklub -
Novozánszki Fanni B. László telefon Brodmann Péter VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. László a feltételezett elkövető VV Fanni meggyilkolásának ügyében, védője pedig sokáig nagybátyja, dr. Brodmann Péter volt, ám őt kizárták. Most kiderült, hogy valójában miért nem folytathatta az esetet.

VV Fanni meggyilkolásának gyanúsítottja B. László, őt sokáig nagybátyja dr. Brodmann Péter védte, de a rokont végül kizárták az ügyből. Azt nyilatkozták, hogy azért nem folytathatja ő a védelmet, mert a rokonoktól is vesznek DNS-mintát a B. László kocsijában megtalált kötél miatt, amin ugyanis egy ismeretlen férfi nyomait is kimutatták. Eddig úgy tudtuk, hogy azért vettek mintát B. László rokonaitól, mert a nagyapja felismerni vélte a kötelet.

VV Fanni gyilkosságával kapcsolatban a gyanúsított volt ügyvédjét is kikérdezik Forrás: RTL Sajtóklub

A Bors információi szerint azonban nem, vagy nem csak emiatt zárták ki az ügyvédet, hanem azért, mert állítólag gyanús telefonhívásokat folytatott B. Lászlóval Fanni eltűnésének estéjétől a gyanúsított letartóztatásáig. B. László híváslistája egyértelműen mutatja, hogy azokban a napokban legfőképp a nagybátyjával értekezett, ráadásul olyan időpontokban, amikor általában nem szokták hívogatni egymást az emberek, főleg nem olyan hosszabb beszélgetésekre, amilyeneket ők egymás között folytattak éjjel két-három órakor.

Többször hajnalban beszéltem vele.

Eurovíziós Dalfesztivál: a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso rokona, Benjamin képviseli Svédországothttp://www.life.hu/sztarok/20180510-eurovizio-a-vilagsztar-dj-sebastian-ingrosso-rokona-kepviseli-svedorszagot.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon Svédországot egy igazi híresség rokona képviseli, méghozzá a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso egy hozzátartozója, Benjamin. A fiatal sztár csütörtökön lép majd színpadra, ahogy a Magyarországot képviselő AWS is. Előtte azonban még sikerült szóra bírni Benjamint, a Life.hu riportere, Domszky László arról faggatta az énekest, tervez-e a világsztár rokonnal közös produkciót, nyerhet-e ismét az Eurovíziókon nagyon sikeres Svédország, valamint számít-e rokonának rajongóira. TV + Sztárok--Hajdú Péter elárulta, mit fog csinálni az ATV utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-hajdu-peter-elarulta-mit-fog-csinalni-az-atv-utan.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Hajdú Péter elmegy az ATV-től. Kirúgásról szóltak eleinte a pletykák, ám a tévés szerint közös megegyezéssel távozik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSztárok, akik bizarr helyeken dolgoztak a befutásuk előtt: Danny DeVitótól Channing Tatumighttp://www.life.hu/sztarok/20180509-sztarok-akik-bizarr-helyeken-dolgoztak-a-befutasuk-elott-danny-devitotol-channing-tatumig.htmlNehéz elképzelni, hogy a ma már nagy népszerűségnek örvendő sztárok is voltak egykor olyan ismeretlen, feltörekvő színészek, akiknek mindent el kellett vállalniuk a megélhetésért. Pedig Danny DeVitónak és Christopher Walkennek sem indult könnyen a karrierje, de Brad Pitt-nek is be kellett vállalni a legégőbb melót. TV + SztárokOrigoKovács Tamás és Rujder Vivien között lángol a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kovacs-tamas-es-rujder-vivien-kozott-langol-a-szerelem.htmlNem titok, hogy egy párt alkot a Korhatáros szerelem két színésze, Kovács Tamás és Rujder Vivien. A minap egy szenvedélyes közös fotót osztottak meg a Balaton partjáról. TV + SztárokOrigoGönczi Gábort kirabolták Rio de Janeiróban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gonczi-gabort-kiraboltak-rio-de-janeiroban-video.htmlGömczi Gábor egy Tv2-es videóban vallotta be a legcikibb dolgot, ami történt vele: kirabolták Rio de Janeiróban. TV + SztárokOrigoJustin Theroux Emma Stone-nal távozott a Met-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-justin-theroux-emma-stonenal-tavozott-a-met-galarol.htmlJustin Theroux Emma Stone társasságában távozott az idei Met-gáláról. Azt pletykálják, több van közöttük barátságnál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.