Bochkor Gábor élő adásban akadt ki, egy hallgató élősködőnek nevezte

vita élősködők harag sms Önindító Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élősködőnek titulálta Bochkor Gábort egyik hallgatója az Önindító című reggeli rádióműsorban. A műsorvezető nem hagyta magát, beolvasott a hallgatónak. 

A Music FM Önindító című műsorában pénteken az ügyintézés gyorsasága volt a téma, melyhez egy Amerikában élő magyar is hozzászólt. Azt mondta, ott a legjobb hivatalos ügyeket inézni, mire Bochkor Gábor műsorvezető viccesen megjegyezte: akkor odaköltözik.

A műsort a Ripost szemlézte. Egy dühös hallgató azonnal sms-t küldött a stúdióba, amelyet fel is olvastak: "Ezen az országon élősködsz harminc éve! Luxusautó, luxusházak, és még neked áll feljebb?"

Bochkor Gábor nem hagyta magát Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A portál szerint Bochkor néhány pillanatig gondolkodott azon, hogy reagáljon-e, végül tekintet nélkül az adás élő mivoltára, kifakadt:

"Én élősködök? Azok élősködnek, akik szándékosan nem dolgoznak, és a segélyre várnak minden hónapban. Én megdolgoztam a pénzemért, mindenért. És fizetek rendesen adót, rengeteget, hogy eltartsam azokat, akik olyanok, mint te!" - idézte Bochkor Gábor szavait a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.