Az Inspiráló Nők Estje Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. 

"Inspirálok?" - írta a fotójához, és azt is elárulta, a kép már a rendezvény végén készült.

Inspirálok?

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tornóczky Anita Tóth Andit savazta a #Bochkor műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180512-tornoczky-anita-toth-andit-savazta-a-bochkor-musorban.htmlAz ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában Bochkor Gábor vendégei Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István lesznek. A meghívottak, akik többek közt Tóth Andi nemrég tett nyilatkozatáról beszélgettek, amit Anita véleményezett is. TV + Sztárok--Elmarad Mészáros Árpád Zsolt idei esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-elmarad-meszaros-arpad-zsolt-mazs-idei-eskuvoje.htmlMÁZS és kedvese, Brigi évek óta boldogságban élnek, és együtt nevelik hároméves gyermeküket- A Budapesti Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt megkérte 27 éves kedvese kezét, fél évvel ezelőtt úgy volt, hogy idén összeházasodnak, de idén mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoVerekedésbe keveredett Oláh Ibolya, a Vigyázat, szülővel vagyok műsorban mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-verekedesbe-keveredett-olah-ibolya-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-meseltek-el.htmlAz énekesnő egy gyerekkori sztorit elevenített fel a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában, aminek sajnos Anyácska itta meg a levét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGáspár Győző szerint a legfontosabb az életben a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gaspar-gyozo-gyozike-szerint-a-legfontosabb-az-eletben-a-csalad.htmlA családi élet és gyermeknevelés fontosságáról posztolt Gáspár Győző. Úgy véli, ezekre nem készíti fel az élet rendesen az embert. TV + SztárokOrigoAnyácska őszintén vallott Oláh Ibolyáról: "Szeretni való felnőtt lett belőle"http://www.life.hu/sztarok/20180430-anyacska-oszinten-vallott-olah-ibolyarol-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVigyázat, szülővel vagyok! címen megújult formában tér vissza TV2 sikerműsora. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosok ismét Ördög Nóra útmutatásával versenghetnek az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd.TV + Sztárok--Pártos Csilla kifakadt: állítja, butaságot követett el, amikor aláírta a papírokathttp://www.life.hu/sztarok/20180430-partos-csilla-kifakadt-allitja-butasagot-kovetett-el-amikor-alairta-a-papirokat.htmlPártos Csilla hosszú idő után úgy döntött, elmondja, mit érezt Pécsi Ildikóval és a perükkel kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.