Tornóczky Anita beszólás Bochkor Gábor Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap írtunk róla, hogy háború kezdődött Tóth Andi és Tornóczky Anita között. Anita a #Bochkor című műsorban véleményezte Tóth Andi nyilatkozatát, miszerint a fiatal énekesnő a tengerentúlon is szeretne karriert csinálni, hisz benne, hogy a teheségét ott is elismerik.  

Bochkor Gábor műsorában a Tóth Andi lehetséges külföldi karrierjéről beszélgetett Tornóczky Anita, Valkó Eszter, Szabó Zsófi és Dombóvári Vanda. Anita pedig feltette a következő kérdést: "Bocsánat, de hogy stílszerű legyek a tengerentúli karrier apropóján – who the fuck is Tóth Andi?" - ami finoman így értendő: ki a fene az a Tóth Andi. Nos, Andinak is akadt néhány keresetlen szava Tornóczkyhoz.

Tóth Andi A Nagy Duettben Forrás: TV2 Sajtószoba

Az énekesnő az Insta-sztorijában reagált. Kifotózta a Tornóczky Anita megnyilvánulásáról szóló cikket, és feltette ő is a kérdést:
"Hadd tegyem fel a kérdést: Ki a faszom az a Tornóczky Anita?"

Andi kérdéséből egyértelműen érezhető a sértettség. Kíváncsian vájuk, mit reagál majd Tornóczky Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.