Wolf Kati fehérneműre vetkőzött A Nagy Duett színpadán

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
fehérnemű szexi bugyi A Nagy Duett szereplés Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös produkcióval is kedveskedtek a nézőknek A Nagy Duett versenyzői. A Lady Marmalade című számot adták elő, ahol Wolf Kati igencsak szexi öltözetben kápráztatta el képernyők előtt ülőket.

Bordélyházi jelenetnek lehettek tanúi A Nagy Duett nézői, amikor a versenyzők előadták közös produkciójukat, a Lady Marmalade-ot. A színpadon úriemberek és hiányos öltözetű örömlányok illegették magukat, ám Wolf Katin bizonyára a legtöbb férfi néző szeme megakadt.

A bomba formában lévő énekesnő ugyanis az elöl nyitott szoknya alatt mindössze egy szexi bugyit és egy harisnyát viselt.

Az Avatar 2. egyes jeleneteit Magyarországon forgatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-az-avatar-2-egyes-jeleneteit-magyarorszagon-forgatjak.htmlBudapesten forgatják az Avatar 2. egyes jeleneteit, Piroch Gábor kaszkadőrszakértő is köreműködik a produkcióban. TV + SztárokOrigoZimány Linda elárulta, sokan szeretnék őt meghódítanihttp://www.life.hu/sztarok/20180514-zimany-linda-egyedulallo-de-sokan-szeretnek-ot-meghoditani.htmlZimány Linda már több mint egy éve szingli, de nem akar egyedülálló maradni. Egyelőre nincs ugyan komoly kapcsolata, de vannak jelentkezők! TV + Sztárok--A botrány ellenére apja kíséri oltárhoz Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180514-a-botrany-ellenere-apja-kiseri-oltarhoz-meghan-marklet.htmlÖsszeköti életét szombaton Harry herceg és Meghan Markle. Felmerült a kérdés, hogy apja botránya után vajon ki kíséri oltárhoz a menyasszonyt. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg magát Köllő Babett: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-bikiniben-mutatta-meg-magat-kollo-babett-szexi-foto.htmlKöllő Babett bikiniben mutatta meg testét: friss fotóját szétlájkolják a rajongói. TV + Sztárok--A tévémacival fotózkodott Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180514-a-tevemacival-fotozkodott-szandi-oleles.htmlA köztévé székházában járt Szandi, aki egy közös fotót is készített a tévémacival. TV + Sztárok--A Life.hu olvasói megszavazták: Molnár Andi lett a legszexibb sportolónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-molnar-andi-lett-a-legszexibb-sportolono.htmlTermészetesen a sportolóknál a legfontosabb a teljesítményük, de nem mehetünk el a sikeres magyar lányok szépsége mellett sem. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a legszexibb. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.