Bangó Margitnak titkos hódolója van, nem tudja, ki lehet az

Forrás: Spotlightmedia -
virágcsokor titkos hódoló szerelem Bangó Margit hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben egyre több virágcsokor és meglepetés érkezik a művésznő otthonához. Bangó Margitnak elképzelése sincs, ki lehet a rejtőzködő hódoló.

Hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet Bangó Margit, akit lépten-nyomon megállítanak az utcán és közösségi oldalán is egymást érik követői kedves üzenetei. A Kossuth-díjas művésznő nagyon hálás a közönségnek azért a szeretetért, amit kap. Azonban a rajongók között akad egy, aki most átlépett egy bizonyos határt. Nem telik el úgy nap, hogy ne hagyna egy csokrot, egy szál virágot vagy egy szívecskés dísztárgyat a művésznő otthona előtt.

"Engem nagyon nehéz meglepni, de most sikerült. Hál' istennek sok a rajongóm, aminek nagyon örülök, de vannak olyanok, akik már átlépnek egy határt és inkább zaklatóak. A kispesti háznál is volt, aki évekig járt oda, nagy nehezen sikerült "elcsípnünk", amikor végre megkértük Emillel és Tinával, hagyjon fel ezzel. Most egy újabb jelentkező van, aki mindig hagy valamit a postaládámban. Virág, virágcsokor, rózsaszálak, most pedig ez a szívecskés maci" - mondta Bangó Margit.

Virágcsokrokat és más ajándékokat kap Forrás: Spotlightmedia

A hódoló azonban nem hagyott fel a küldeményekkel és épp a család nagy kerti party-ja közepette hagyott egy hatalmas csokor liliomot a művésznő otthona előtt, ahonnan a becsengetést követően azonnal távozott. Tina, megelégelve ezt a helyzetet határozott lépésekre szánta el magát. "Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ez a bátor egyén, aki minden nap megajándékozza Mamát. Nincs ezzel baj, amíg nincs itt minden nap, de kezdünk abba az irányba menni. Féltjük őt, volt már, hogy zaklatták. Késő este jár haza a fellépésekről, szeretnénk őt biztonságba tudni" - mondta Tina, aki úgy döntött visszanézi a biztonsági kamera feltételeit, a látottakba pedig nagymamáját is bevonja, amelynek a nézők is tanúi lehetnek a Drága családom mai adásában, 21:00-tól a Sláger TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.