Bella Hadid és Nicolas Sarkozy felesége, Carla Bruni nagyon hasonlítanak: fotó

Forrás: Getty Images -
Nicolas Sarkozy Carla Bruni hasonlóság Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella Hadid modell a cannes-i filmfesztiválon talált rá tökéletes, csak valamivel idősebb mására: elképesztően hasonlítanak Nicolas Sarkozy feleségével, Carla Brunival. 

A canness-i filmfesztiválon idén is minden híresség tiszteletét tette, Bella Hadid modell is ellátogatott a jeles eseményre, és milyen jól tette! A gyönyörű manöken itt talált rá teljesen véletlenül 29 évvel idősebb kiadására. Nicolas Sarkozy felesége, Carla Bruni elképesztően hasonlít a 21 éves modellre, azt is hihetnénk, hogy rokoni kapcsolat van közöttük, pedig ilyesmiről szó sincs. Az azonosságra természetesen ők is felfigyeltek, több közös fotóhoz is pózoltak együtt ennek örömére.

Bella Hadid és Carla Bruni Forrás: Getty Images
Soma béka mérget juttatott saját szervezetébe, így méregteleníthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-soma-beka-merget-juttatott-sajat-szervezetebe-igy-meregtelenit.htmlA kambó béka mérgét juttatta saját szervezetébe Soma Mamagésa. Ezt a speciális kúrát méregtelenítés céljából végezte. TV + Sztárok--Weisz Fanni kietette idei első bikinis fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-weisz-fanni-kietette-idei-elso-bikinis-fotojat.htmlSokáig váratta rajongóit Weisz Fanni, de végre ő is kitett magáról egy bikinis képet. Örülnek is a követői. TV + SztárokOrigoLily Allen ketamint vett be: ezért esett össze a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-lily-allen-ketamint-vett-be-ezert-esett-ossze-a-glamour-galan.htmlLilya Allen mindenkit megnyugtatott: nem azért esett össze a Glamour-gálán, mert kokaint fogyasztott, igazából ketamint vett be. TV + SztárokAFPJanza Kata és Pesák Ádám utazással próbálják megmenteni kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180515-janza-kata-es-pesak-adam-utazassal-probaljak-megmenteni-kapcsolatukat.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme viharos szakításuk után újra összejöttek, ezt a színésznő is megerősítette, és azt is elárulta, mivel próbálják megmenteni a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoBangó Margitnak titkos hódolója van, nem tudja, ki lehet azhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-bango-margitnak-titkos-hodoloja-van-nem-tudja-ki-lehet-az.htmlAz utóbbi időben egyre több virágcsokor és meglepetés érkezik a művésznő otthonához. Bangó Margitnak elképzelése sincs, ki lehet a rejtőzködő hódoló. TV + Sztárok--Jessica Valitutto 88 kilótól szabadult meg, fotókon mutatja meg történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-jessica-valitutto-88-kilotol-szabadult-meg-fotokon-mutatja-meg-tortenetet.html146 kilót nyomott Jessica Valitutto, aki úgy döntött, elég a kövérségből és gyomorműtétre szánta el magát. Követőit is szeretné motiválni, így fotókkal és életmódtippekkel segíti őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.