Csősz Boglárka Burak Taluval való házasságáról vallott őszintén

Forrás: Instagram -
Burak Talu házasság párkapcsolat család Csősz Boglárka szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban többször szóba került már Csősz Boglárka és Burak Talu házassága. Sok időt töltenek külön, Boglárka szerint mégis harmonikus a kapcsolatuk. Most őszintén beszélt arról, milyen a viszonya férjével. 

"Nagyon sokan nem értik a mi kapcsolatunkat, sokat vagyunk egymás nélkül. Általában öt napot nem vagyunk együtt egy hétből, ez mindig így volt, de vannak olyan időszakok, amikor nem dolgozunk és akkor csak egymással vagyunk elfoglalva. De olyan szintű szellemi és lelki kapocs van köztünk, hogy nincs szükségünk semmire, mert az minden nap táplál. Amit a férjem ad, az nekem a minden" - idézte Boglárka szavait az NLCafé. A Feleségek luxuskivitelben című műsorban ugyanis már többször felmerült a feleségtársak között, vajon hogyan működhet Csősz Boglárka és Burak Talu házassága, amikor nagyon sok időt töltenek külön. Burak a sorozat előző adásában lepte meg szerelmét a születésnapja alkalmából.

Boglárka azt is elmondta, hogy egyszer listát írt szerelmének arról a 100 dologról, amit a legjobban szeret benne. A férfi ekkor elsírta magát, majd megkérte a kezét. Akkor sem ábrándult ki a luxusfeleségből, amikor ő saját elmondása szerint hisztis kislányként viselkedett.

"Az egyik nagy jelenetet azután csináltam, miután bemutatott a családjának. Legnagyobb megdöbbenésemre nem foghattam meg Burak kezét, nem csókolhattam meg, nem ölelhettem, és erre nem készített fel, nagyon hidegen próbált eltolni magától. Akkor úgy éreztem, hogy ha ilyen hidegen viselkedik velem a családja előtt, akkor nem is vállal fel. Én azon a napon pofonoknak éltem ezt meg, nem tudtam, hogy a török társadalomban nem illendő a család előtt intim közelségbe lépni, és amikor hazamentünk az első nagy balhé megvolt" - emlékezett vissza Boglárka. Ezt a veszekedést is túlélte kapcsolatuk, és a mai napig boldogok együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.