Egy tévéműsorban keselyűnek nevezték Meghan Markle nővérét

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
vita tévéműsor Samantha Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Markle után most Meghan Markle féltestvére, Samantha is összeakasztotta a bajszát a médiával. Egy tévéműsorban keselyűnek nevezték amiatt a könyv miatt, amit húgáról készül írni. 

Thomas Markle-ről nemrégiben röppent fel a hír, hogy szerződött egy lesifotóssal, hogy az képeket készítsen róla. Most pedig Meghan Markle féltestvérét, Samanthát kérdezte meg egy tévéműsorban, Piers Morgan a történtekről.

Samantha egy ponton említette a "médiakeselyűk" kifejezést, mire a műsorvezető teljesen kiakadt. Elmondta a nőnek, hogy szerinte nincs nagyobb médiakeselyű az esküvővel kapcsolatban Samantha Markle-nél, hiszen nemrégiben jelentette be, hogy könyvet fog írni a húgáról, amelyben számos családi titokról rántja le a leplet, ami a leendő hercegnének kellemetlen lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.