Ábel Anita testét gyönyörű virágok takarják: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
virág Ábel Anita meztelen ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita egy jó ügy érdekében cserélte le ruháit virágkoszorúra: egy ritka bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, persze a kommentelők nem csak a nemes célt értékelték, hanem Anita alakját is.

Szokatlan képet tett közzé Facebook-oldalán Ábel Anita, nem csoda, hogy a rajongói azonnal felfigyeltek rá. A színésznő levetkőzött ugyanis, de persze nem meztelenül állt a kamerák elé, az intim területeit gyönyörű virágokkal fedték el. A színésznő természetesen nem ok nélkül vállalkozott erre, egy ritka, de fájdalmas bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, vagyis a HS-re.

Ábel Anita egy betegségre akarja felhívni a figyelmet fotójával Fotó: Polyák Attila - Origo

A hidradenitisz szuppurativa (HS) jellemzően a hónalj és a lágyék területét érintő idült – más szóval krónikus – gyulladásos bőrbetegség. „Egy fontos ügyhöz csatlakoztam nagykövetként, hogy egy ritka, ám rendkívül fájdalmas betegségről, a HS-ről elkezdjünk őszintén beszélni. A piros virágok a betegség megjelenési helyén vannak, a virágok pedig az emberi testet szimbolizálják" – írta Anita a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.