Erdélyi Mónika elárulta, korábban modellkedett

Forrás: TV2 -
modell műsorvezető Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Erdélyi Mónika: elárulta, hogy korábban a modellkedésbe is belekóstolt és még Párizsba is eljutott.

Erdélyi Mónika édesanyjával együtt a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor vendége volt, ahol elárulta, fiatal korában nagyon vékony volt és kipróbálta a modellkedést is.

18-19 éves lehettem, alapvetően érdekelt a téma, mint minden fiatal lányt, és mivel elképesztően vékony voltam, így kipróbáltam magamat ezen a területen is. Voltam néhány divatbemutatón, divat- és reklámfotózáson, de ez körülbelül két évig tartott. Jó élmény volt belekóstolni, de a modellkedés alapvetően nem szerepelt a hosszú távú céljaim között" – mesélte Erdélyi Mónika a műsor felvétele után a Borsnak.

Erdélyi Mónika korábban a modellkedésbe is belekóstolt Forrás: TV2

Bár nagyon sok embertől hallott a modellkedés és a divatvilág árnyoldalairól, szerencsére ő nem tapasztalt semmi ilyesmit, és a mai napig szívesen emlékszik vissza erre a korszakára.

Akkoriban már egyetemre jártam, amit két további diploma követett a későbbiekben. A divatvilágról szóló rémtörténetekből viszont semmit nem tapasztaltam, abszolút pozitív emlékeket őrzök erről az időszakról. Sikerült Párizsba is kijutnom, ahol egy hajfestékreklámhoz fotóztak. Hazai viszonylatban több olyan modellel dolgoztam együtt, akik abban az időszakban a leghíresebb nevek közé tartoztak, és a későbbiekben is folytatták ezt az utat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.