Gergely Róbert és felesége nem szakítottak, más minőségben folytatódik a kapcsolatuk

Forrás: FEM3 Café -
feleség válás Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergely Róbert és fiatal szerelme a legnagyobb egyetértésben megegyeztek abba, hogy külön folytatják, ám az énekes leszögezte, hogy kapcsolatuk nem ért véget!

Mindenkit meglepett, amikor Gergely Róbert és fiatal párja, Timi úgy döntöttek, hogy elválnak. Az énekes jelentette be a szomorú hírt, azonban most leszögezte, hogy nem ért véget teljesen a kapcsolatuk, csupán másként folytatódik.

Gergely Róbert és felesége nem szakítottak Forrás: FEM3 Café

Akkor, amikor mi kettesben megbeszéltük a mi jövőképünket, akkor kiderült mind a kettőnk számára, hogy egy újratervezést kell lebonyolítanunk,

Súlyos autóbalesetet szenvedett Nyári Edithttp://www.life.hu/sztarok/20180516-sulyos-autobalesetet-szenvedett-nyari-edit.htmlNyári Edit nagyon veszélyes helyzetbe került évekkel ezelőtt: egy éles kanyarban megpördült autójával, és majdnem a Dunában landolt. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki megvillantotta formás fenekét, nagyon jól néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-szorcsik-viki-megvillantotta-formas-feneket-nagyon-jol-nez-ki.htmlMexikóban nyaral Szorcsik Viki, ahonnan meglehetősen szexi fotót osztott meg követőivel. A képen megmutatja bomba alakját és formás fenekét is. TV + SztárokOrigoGubik Petra mélypontjáról vallott: a lakásból sem mert kilépnihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gubik-petra-melypontjarol-vallott-a-lakasbol-sem-mert-kilepni.htmlOrigoPuzsér Róbert a rossz ízlés helytartójának nevezte Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-puzser-robert-a-rossz-izles-helytartojanak-nevezte-pinter-tibort.htmlPuzsér Róbert ezúttal Pintér Tibort vette célkeresztbe, és persze őt sem kímélte. A rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójának nevezte. TV + SztárokOrigoÁbel Anita testét gyönyörű virágok takarják: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-abel-anita-testet-gyonyoru-viragok-takarjak.htmlÁbel Anita egy jó ügy érdekében cserélte le ruháit virágkoszorúra: egy ritka bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, persze a kommentelők nem csak a nemes célt értékelték, hanem Anita alakját is. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika elárulta, korábban modellkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-erdelyi-monika-elarulta-korabban-modellkedett.htmlMeglepő kijelentést tett Erdélyi Mónika: elárulta, hogy korábban a modellkedésbe is belekóstolt és még Párizsba is eljutott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.