Bebe bevallotta, élete során mindössze egy hetet dolgozott

Forrás: BORSOS_FOTO/Borsos_David -
Bebe munka Vigyázat, szülővel vagyok! karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bebe a tévékamerák előtt árulta el, hogy egész életében csupán egyetlen hetet dolgozott.

Bebe a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban meglepő titkot árult el a születéséről: fehér bőrrel, szőke hajjal és zöld szemmel látta meg a napvilágot. Édesapja hirtelen alig tudott megszólalni, amikor először a kezébe vette a csöppséget.

Bebe csupán egy hetet dolgozott életében Forrás: BORSOS_FOTO/Borsos_David

A műsorból kiderült továbbá az is, hogy Bebe tulajdonképpen egyetlen hetet dolgozott életében. Édesapja szerzett neki állást egy utazási irodában, de az énekesnek nem feküdt a napi 8 órás kötöttség, ezért hamar felmondott.

Valahogy az élet úgy hozta, hogy már akkor is inkább a zene érdekelt engem. A szüleimmel viszont volt egy hallgatólagos megállapodásom, miszerint ha lesz egy diplomám, akkor azt csinálok amit akarok. A fősuli mellett, hogy tudjak zenélni, dolgoznom kellett. Napközben egy utazási irodában voltam a pultnál, esténként pedig karaoke műsorokat vezettem. Az irodázás viszont nem tartott túl sokáig, de nem is kapkodtak utánam, mert még nagyon kezdő voltam. Még a próbaidőn belül leléptem" – nyilatkozta az énekes a Borsnak.

Yvonne Dederick új vállalkozást indított: társkereső oldalt készíthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-yvonne-dederick-uj-vallalkozast-inditott-tarskereso-oldalt-keszit.htmlYvonne Dederick új dologba vágta a fejszéjét, szeretné megreformálni a társkereső oldalakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka fogadásból lekevert egy pofont Sebestyén Balázsnak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-majka-fogadasbol-lekevert-egy-pofont-sebestyen-balazsnak.htmlOrigoOrbán Józsihoz visszatért fiatal szerelme, Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-orban-jozsihoz-visszatert-fiatal-szerelme-andrea.htmlOrbán Józsi visszakapta fiatal barátnőjét. Andrea személyes problémák miatt hanyagolta kedvesét egy hónapig, de most visszatért hozzá. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf szerelmes volt Pikali Gerdábahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-nemeth-kristof-szerelmes-volt-pikali-gerdaba.htmlNémeth Kristóf nagyon sokáig nem vallotta be Pikali Gerdának, amikor mégis megtette, hatalmas meglepetés érte: kiderült, hogy annak idején a színésznő is viszonozta érzéseit. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újra férjhez mennehttp://www.life.hu/sztarok/20180517-demcsak-zsuzsa-ujra-ferjhez-menne-hazassag.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, néha elege van az egyedüllétből és szívesen férjhez menne újra. TV + Sztárok--Tóth Vera bártan levetkőzik egy férfi előtt: már nem feszenghttp://www.life.hu/sztarok/20180517-toth-vera-bartan-levetkozik-egy-ferfi-elot-mar-nem-feszeng.htmlTóth Vera életét teljesen megváltoztatta fogyása. Ma már nem fél levetkőzni egy férfi előtt, és a strandszezon sem tölti el feszültséggel és idegességgel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.