Hódi Pamela párkapcsolatáról vallott: videó

2018.05.17. 14:30

Hódi Pamela elképesztően boldog, most minden helyén van az életében, párkapcsolata pedig nem is lehetne harmonikusabb. Erről mesélt Pamela, és arról is beszélt, hogy Nati és Bence mennyire jönnek ki egymással. 

Hódi Pamela élete egyik legboldogabb időszakát él, kiegyensúlyozottnak érzi magát, és ugyan vannak problémái, úgy érzi, ura a helyzetnek. Természetesen a párja, Bence is hozzátesz ahhoz, hogy ilyen boldog Pamela, párkapcsolata ugyanis nagyon harmonikus, és a kislányával is minden a legnagyobb rendben van. A sztáranyuka a Mokkában mesélt párkapcsolatáról. 

Hódi Pamela boldogabb, mint valahaForrás: Hódi Pamela/Instagram

„Régóta ismerjük egymást, de neki is volt párkapcsolata és nekem is, fel sem merült bennünk, hogy a jövőben valami lehet közöttünk. Elmentünk barátilag egy a többi barátunkkal vacsorázni, moziba utána szórakozni, és utána úgy alakult a dolog későbbiekben, hogy szót értettünk egymással, jó volt egymás társaságában lenni, úgyhogy most már négy hónapja" – mesélte Pamela, aki szívesen jár párja focimeccseire, még Nati is szereti a focit is és Pamela párját is. „Nagyon szeretik egymást, nekem ez óriási, nagyon jó érzés. Bence foglalkozik vele, de azért neveli is, tehát nem az van, hogy mindent lehet Natikának azért, hogy ő bevágódjon. (...) Nati odáig van érte" – mondta Pamela a Mokkában.

Hódi Pamelapárkapcsolatfocista