Tóth Vera bártan levetkőzik egy férfi előtt: már nem feszeng

2018.05.17. 08:01

Tóth Vera életét teljesen megváltoztatta fogyása. Ma már nem fél levetkőzni egy férfi előtt, és a strandszezon sem tölti el feszültséggel és idegességgel.

Tóth Vera hosszú küzdelem után végre ott tart, hogy elégedett magával. Kitartásának és munkájának köszönhetően sikerült lefogynia, így lett az addig is gyönyörű nőből egy sugárzó szépség, Akinek már bőven van önbizalma.

Tóth Verának már van önbizalma"Fotó: Polyák Attila - Origo"

„Régen azt hittem, hogy azért utasítanak vissza a pasik, mert nem vagyok elég jó nő. Most már van annyi önbizalmam, hogy nem csak magamban keresem a hibát. Én egy kompromisszumképes nő vagyok, de nem lehet beállítani a sarokba. Nem azt mondom, hogy megeszem a férfiakat reggelire, de finoman szólva is, ami a szívemen, az a számon, és azonnal kiül az arcomra, hogy mit gondolok, mit érzek, amit bírni, sőt, valahol szeretni kell. Elég nagy hírem van a férfiaknál, miszerint nekem lehetetlen megfelelni, ami persze, nem igaz" – árulta el Vera, aki ma már kezdeményezni is mer a férfiaknál, és bátran levetkőzik előttük.
Most felnőtt fejjel belenézek a tükörbe szimplán csak fehérneműben, és elégedett vagyok, noha korántsem vagyok tökéletes, de nem is ez a cél. Már az is óriási dolog, hogy feszengés nélkül levetkőzöm egy férfi előtt, feltéve, hogy egy bizalommal teli kapcsolatban élünk" – árulta el a Hot! MagazinnakVera. Hozzátette, fogyása ellenére bikinit még nem öltene magára. Egy ekkora fogyás után keletkeznek olyan bőrhibák, amik bikiniben látszanának, emiatt még kissé korlátozva érezném magam. Műtéttel ezek majd orvosolhatóak lesznek, viszont úgy tartom egészségesnek, ha a beavatkozások között kellő szünetet hagyok. (...) Szerencsére az egyrészes fürdőruha is lehet szexi és kényelmes, emiatt a strandszezon már nem a mumusom" – árulta el az énekesnő.

Tóth Veravetkőzésfogyásfehérneműférfiak