VV Fanni után már külföldön is nyomoznak

2018.05.17. 08:40

Úgy tűnhet, hogy nincs haladás VV Fanni-ügyében, pedig a nyomozók nagy erőkkel keresik a lány maradványait, már külföldön is. Minden rendelkezésükre álló technikát alkalmaznak, hogy felderítsék az ügyet.

Novozánszki Fanni maradványait a mai napig nem sikerült megtalálni, pedig a hatóságok megtesznek mindent, hogy előkerítsék. A Blikk információi szerint már külföldön is keresi a rendőrség a maradványokat: a szomszédos országok rendőreivel vették fel a kapcsolatot, a hivatalos papírokat, például a pontos személyleírást, az ügyiratokat is megküldték.

VV Fanni maradványait már külfüldön is keresikForrás: RTL

Soha nem látott technikát alkalmaznak a nyomozások során itthon, hatalmas csoport dolgozik az ügyön. Vannak nyomozók a szagminták elemzésére, dolgoznak az ügyön hemogenetikusok, akik a vérmintákat vizsgálják, de nyomszakértők, pszichológusok, toxikológiai és igazságügyi szakértők, valamint speciális kutatóegységek is azon munkálkodnak, hogy megtalálják Fanni maradványait, és felderítsék az ügyet. Sajtóértesülések szerint már 300 millió forintnál is többet áldoztak a nyomozásra.
„Tapasztalatom szerint a nyomozók részéről maximálisan profi munka zajlik, mindent megtesznek, hogy felgöngyölítsék az ügyet" - mondta a Blikknekdr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

VV FanniNovozánszki Fanninyomozáskülföld