Berki Kirsztián barátnője, Mazsi kirúzsozta Natit: a kommentelők felháborodtak

Forrás: Instagram/Katona Renáta -
Katona Renáta Mazsi rúzs Berki Natasa Zselyke komment Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián közösségi oldalán osztott meg egy édes pillanatot: Mazsi éppen kirúzsozza Natit. Egyes kommentelők szerint azonban nem olyan ártatlen ez a cselekedet!

Berki Krisztián barátnője, Mazsi egy leheletnyi rúzst tett Nati szájára, és elszabadult a pokol. Az erről készült képet megosztotta Krisztián a közösségi oldalain, a kommentelők pedig nem bírtak magukkal. Egyesek úgy vélik, egy ilyen kislányt bűn sminkelni.

Berki Krisztián lányával és barátnőjével Forrás: Instagram/Katona Renáta

„A természetesség a legszebb ilyen korban, nem pedig a maszk, amit rákennek. És tökmindegy, hogy az 600 réteg, vagy csak 1! De ez csak az en véleményem..." – írta az egyik kommentelő, akivel sokan egyetértettek.

„Persze, szerintem se kéne, de ez az ő dolguk" – fejtette ki a véleményét egy másik.

„Ő egy kislány, ha már most elkezdik festeni, tönkreteszik a szép kis bőrét" – vélekedik egy kommentelő.

Egy kisgyerek természetesen a legszebb.

"Már mindegy neki! Nincs egy nap, hogy ne mutogassák valahol! Ez az élete. Sajnos nem ő választotta. Így döntöttek a szülei" - vélekedik egy másik.

"Ez a nő magát sem tudja sminkelni, honnan tudná, mi áll jól a gyereknek?" - osztotta meg véleményét egy kommentelő.

A lelkét, azt kellene ápolni!!! Nem normálisak!!!!


Mindazok a nők, akik helyeslik a kiskorú gyermekük kirúzsozását a nyilvánosság előtt, tálcán kínálják gyermeküket a beteg pedofiloknak"

Ernyey Béla válaszolt az öltözködése miatt kapott kritikákra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-ernyey-bela-valaszolt-az-oltozkodese-miatt-kapott-kritikakra.htmlErnyey Béla az öltözködése miatt kapott kritikákat a Facebook-oldalán, erre reagált a 75 éves színész a Mokkában. TV + Sztárok--Felismered a magyar sztárokat a gyerekkori képeik alapján? Töltsd ki a tesztet!http://www.life.hu/sztarok/20180518-felismered-a-magyar-sztarokat-a-gyerekkori-kepeik-alapjan.htmlNem olyan könnyű felismerni gyerekként azokat a nagy sztárokat, akiket már felnőttként ismertünk és szerettünk meg. Neked sikerül? Tedd próbára magad, és töltsd ki a tesztet! TV + SztárokOrigoTeljesen elszegényedett a macskanő, Jocelyn Wildensteinhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-teljesen-elszegenyedett-a-macskano-jocelyn-wildenstein.htmlTeljesen elszegényedett a macskanőként elhíresült plasztikrém, Jocelyn Wildenstein. TV + Sztárok--Lesifotós miatt szenvedett autóbalesetet Meghan Markle féltestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20180518-lesifotos-miatt-szenvedett-autobalesetet-meghan-markle-feltestvere.htmlAutóvezetés közben akart képet készíteni egy lesifotós Meghan Markle féltestévéről, Samantháról. A nő megijedt az elé beforduló fotós autójától és egy betonkorlátnak csapódott. TV + Sztárok--Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor jegyet vett a Rómeó és Júlia utolsó előadására az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180518-kerenyi-miklos-gabor-jegyet-vett-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasara-az-operettszinhazba.htmlLevették a műsorról a hosszú évek óta játszott Rómeó és Júliát, melyet a zaklatási botrányokba keveredett KERO rendezett. A művész ott akar lenni a darab utolsó előadásán, de ehhez jegyet kellett rá vennie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.