Elképesztő összeget költött Harry herceg esküvőjére a királyi család

Forrás: Getty Images/Newsgroup UK/Wpa Pool -
esküvő királyi család pénz Meghan Markle költség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A torta, a biztonsági előkészületek és a menyasszony ruhája is csillagászati összegekbe kerülhetett, ami Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét illeti. Pontos számokat természetesen nem tudni, de a hozzávetőleges összegek is figyelemre méltóak. 

A The Sun egyik cikkében szemügyre vett néhány kulcsfontosságú pontot, melyek elengedhetetlenek a királyi esküvőhöz. Összeget is írtak, így hozzávetőlegesen ki tudjuk számolni, mennyibe kerülhetett Harry herceg és Meghan Markle esküvője.

  • 90 ezer font (32 millió forint) a 20 ezüst tormbitákért, amelyek akkor szólnak, amikor megkezdődik a ceremónia
  • 50 ezer font (18 millió forint) a citromos-bodzás álomtortáért
  • 110 ezer font (40 millió forint) a nagy nap helyszíneinek díszítéséért
  • 26 ezer font (9,5 millió) a teáért és harapnivalóért, amit a 2640 meghívottnak szolgálnak fel
  • 30 millió font (11 mililárd forint) a biztonsági intézkedések ára
  • Meghan Markle ruhája pedig hozzávetőlegesen 300-400 ezer fontba (109-145 millió forint) kerül majd.
Csillagászati összegekbe került az esküvő Forrás: Getty Images/Newsgroup UK/Wpa Pool
Harry herceg esküvője: Chelsy Davy, a herceg exe megérkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-chelsy-davy-a-herceg-exe-megerkezett.htmlAttól volt hangos a világsajtó, hogy Chelsy Davyt, akivel Harry herceg 7 évig randevúzott nem hívták meg az esküvő estéjén tartandó zártkörú 200 fős fogadásra. A dühös volt barátnő már megérkezett a szertartásra. TV + Sztárok--Less be a Szent György-kápolnába, a királyi esküvő helyszínérehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-less-be-a-szent-gyorgykapolnaba-a-kiralyi-eskuvo-helyszinere.htmlElérkezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének napja, most pedig a nagy pillanatok előtt egy videó segítségével be is leshetünk a Szent György-kápolnába, ahol majd a pár kimondja egymásnak a boldogító igent. TV + Sztárok--Új rangot kap az esküvő után Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-uj-rangot-kap-az-eskuvo-utan-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlRégóta találgat már a sajót azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen rangot kap majd Harry herceg és Meghan Markle az esküvő után. A királynő most kihirdette. TV + Sztárok--Az ősi királyi pompa és a modern kor elemeit ötvözi Harry herceg és Meghan Markle esküvői szertartásahttp://www.life.hu/sztarok/20180519-az-osi-kiralyi-pompa-es-a-modern-kor-elemeit-otvozi-harry-herceg-es-meghan-markle-szombati-eskuvoi.htmlKároly walesi herceg, brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia, a windsori kastély Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget amerikai menyasszonyának. A ceremónia, amelyet Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága vezet, közép-európai idő szerint 13 órakor kezdődik, és várhatóan egy órán át tart. Az újdonsült hercegi házaspár ezután nyitott hintón hajtat végig Windsor utcáin, üdvözölve a várhatóan százezres tömeget. TV + Sztárok--Ma házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ma-hazasodik-ii-erzsebet-kiralyno-unokaja-harry-herceg-es-meghan-markle-2018-majus-19.htmlMa házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Markle. Már most tömegek várják a a Windsor kastély előtt a hercegi párt. TV + Sztárok--15 évet kaphat Aurelio Caversaccio, ha bűnösnek találják az emberablásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-15-evet-kaphat-aurelio-caversaccio-valovilag-gyoztes-ha-bunosnek-talaljak-az-emberablasban.htmlMint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.