Harry herceg esküvője: ilyen volt Meghan Markle, amikor meglátta vőlegényét: videó

mosoly esküvő házasság Meghan Markle szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodásan festett egymás mellett Harry herceg és Meghan Markle, amikor pedig először látták meg egymást a kápolnában, szégyenlősen mosolyogtak. 

Szégyenlősen mosolyogott Harry herceg és Meghan Markle, amikor meglátták egymást a Szent György-kápolnában. Úgy tűnik, nagyon boldogok voltak, hogy végre az oltár előtt állhatnak és kimondhatták a boldogító igent, amire már régóta vártak.

Így érkezett meg Harry Vilmos herceggel a templombahttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-igy-erkezett-meg-vilmos-herceggel-a-templomba.htmlHarry herceg testvérével és egyben tanújával együtt érkezett meg a Szent György-kápolnába, ahol elveszi kedvesét, Meghan Markle-t. A fiatal hercegek igazán sármosak voltak az uniformisban. TV + Sztárok--Elképesztő összeget költött Harry herceg esküvőjére a királyi családhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-elkepeszto-osszeget-koltott-az-eskuvore-a-kiralyi-csalad.htmlA torta, a biztonsági előkészületek és a menyasszony ruhája is csillagászati összegekbe kerülhetett, ami Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét illeti. Pontos számokat természetesen nem tudni, de a hozzávetőleges összegek is figyelemre méltóak. TV + Sztárok--Várkonyi Andit túlságosan bújósnak találta Bochkor Gábor: más a "szeretetnyelvük"http://www.life.hu/sztarok/20180519-varkonyi-andit-tulsagosan-bujosnak-talalta-bochkor-gabor-mas-a-szeretetnyelvuk.htmlGary Chapman: Az öt szeretetnyelv Egymásra hangolva című könyvét hozta szóba Várkonyi Andrea a FEM3-on futó Micsoda Nők! című beszélgetős műsorában. Elárulta, közte és Bochkor Gábor között is voltak eleinte szeretetnyelv-beli különbségek. TV + Sztárok--Botrány Harry esküvője előtt: Diana volt inasa, Paul Burrell be akart jutnihttp://www.life.hu/sztarok/20180519-botrany-harry-eskuvoje-elott-diana-volt-inasa-paul-burrell-be-akart-jutni.htmlDiana hercegnő egykori inasa, Paul Burrell nem volt rajta a meghívottak listáján. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: Chelsy Davy, a herceg exe megérkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-chelsy-davy-a-herceg-exe-megerkezett.htmlAttól volt hangos a világsajtó, hogy Chelsy Davyt, akivel Harry herceg 7 évig randevúzott nem hívták meg az esküvő estéjén tartandó zártkörú 200 fős fogadásra. A dühös volt barátnő már megérkezett a szertartásra. TV + Sztárok--Less be a Szent György-kápolnába, a királyi esküvő helyszínérehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-less-be-a-szent-gyorgykapolnaba-a-kiralyi-eskuvo-helyszinere.htmlElérkezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének napja, most pedig a nagy pillanatok előtt egy videó segítségével be is leshetünk a Szent György-kápolnába, ahol majd a pár kimondja egymásnak a boldogító igent. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.