Harry herceg esküvője: számos hírességet meghívtak a ceremóniára

Oprah Winfrey Beatrix yorki hercegnő esküvő Eugénia hercegnő Elton John James Blunt Meghan Markle Serena Williams Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feleségül vette Meghan Markle amerikai származású színésznőt II. Erzsébet királynő unokája, Harry herceg. Az esküvőre egymás után érkeztek a királyi család tagjai és a legnagyobb hírességek, akik közel állnak a családhoz.

Egymás után érkeztek a hírességek szombaton a Szent György-kápolnához, ahol II. Erzsébet királynő unokája, Harry herceg feleségül vette Meghan Markle amerikai származású színésznőt.

A királyi család tagjai mellett számos színészt, énekest és neves sportolót is vendégül láttak. Ahogy már korábban megírtuk, például a Clooney és a Bekcham-házaspár is képviseltette megát, de lássuk, hogy kit fedezhetünk még fel az illusztris vendéglistán!

Eugénia és Beatrix hercegnő András herceggel Forrás: AFP/Gareth Fuller

Patrick J. Adams, Meghan Markle sorozatbeli partnere Forrás: AFP/Ian West
Gina Torres színésznő Forrás: AFP/Ian West

Serena Williams férjével érkezett az esküvőre Forrás: AFP/Odd Andersen

Oprah Winfrey műsorvezető Forrás: AFP/Ian West
James Blunt énekes, Harry herceg barátja Forrás: AFP/Odd Andersen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.