Íme, az első fotók: ilyen menyasszony volt VV Gigi, azaz Rácz Ildikó

valóvilág esküvő VV Gigi Rácz Ildikó menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken fogadot egymásnak örök hűséget VV Gigi, azaz Rácz Ildikó, a ValóVilág egykori játékosa, és kedvese, Gyula. Fotósuk pedig feltöltötte közösségi oldalára az első képeket.

A TWN.hu szerint kétféle szertartás is volt: az egyik a Duna partján, a Római parton, a másik pedig a Krisna tudat szellemiségében.

A Nagy Duett: Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea emelt fővel távozik a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-a-nagy-duett-gonczi-gabor-es-erdelyi-timea-emelt-fovel-tavozik-a-musorbol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak és Erdélyi Tímea színésznőnek ért véget a Nagy Duett vasárnap. Mint mondták, nem búslakodnak, hiszen őket mutatták legtöbbször a műsor során, tehát valahol nyertek.TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-mutatta-meg-gombolyodo-pocakjat-gorog-zita.htmlGörög Zita az Instagram oldalára töltött fel egy bikinis fotót, amin már jól látszik egyre növekvő pocakja.TV + SztárokOrigoViaszbaba: Krencsey Hella közzétett egy közös képet a leszbikus magyar színésznővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-viaszbaba-krencsey-hella-kozzetett-egy-kozos-kepet-a-leszbikus-magyar-szinesznovel.htmlKrencsey Hella szerelmi kapcsolatát mindenki ismeri: 8 évig volt egy leszbikus magyar színésznővel, melyről könyvet is írt, most pedig egy közös képet mutatott. TV + SztárokOrigoKülönleges fotó készült Harry herceg esküvőjén: ezt imádja az internet népehttp://www.life.hu/sztarok/20180521-kulonleges-foto-keszult-harry-herceg-eskuvojen-ezt-imadja-az-internet-nepe.htmlAz internetezők kiválasztották a legjobb fotót, ami a hercegi esküvőn készült Harryről és Meghanról. Különleges oka van annak, hogy ennyi embernek tetszik.TV + SztárokOrigoHarry herceg esküvője: itt vannak az első hivatalos fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-itt-vannak-az-elso-hivatalos-fotok.htmlA brit királyi család a közösségi oldalain tett közzé három hivatalos fotót Harry herceg esküvőjéről. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-chrissy-teigen-megmutatta-szules-utani-testet-foto.htmlChrissy Teigent azért szeretik annyira a rajongói, mert őszinte. Ezúttal a szülés utáni testét mutatta meg, és bizony nem tökéletes! TV + Sztárok--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.