KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásán

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Rómeó és Júlia előadás KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó darabig biztosan ez volt a Rómeó és Júlia utolsó előadása az Operettszínház, melyen KERO is megjelent: így zárták le a darab hosszú évek óta tartó utazását. 

A Rómeó és Júliát hosszú évek után leveszi műsoráról az Operettszínház, az utolsó előadásra KERO is elment. A rendező a nézőtéren foglalt helyet, és utoljára megnézte a darabot. Sokan piros kartonszívvel érkeztek az előadásra, melyek az álló taps alatt mind a magasba lendültek. A koreográfus, Dudás Éva is elbúcsúzott a darabtól.

KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásán Forrás: MTI/Zih Zsolt

Ez az előadás a szeretet nevében jött létre, a gyűlölet ellen. A legfontosabb, hogy köszönetet mondjunk két fantasztikus, karizmatikus embernek, akik nélkül ez az előadás nem jöhetett volna létre. Nem jönnek színpadra, azt hiszem, de szeretnék egy nagy tapsot Lőrinczy Györgynek és Kerényi Miklós Gábornak" – mondta a koreográfus. a beszéde közben pedig valaki megvilágította egy zseblámpával KERO-t, aki az egyik páholyban ült. A rendező az előadás után elmondta, még mindig nem érti, miért kerül le a műsorról.

Ez a darab gondolatilag nagyon aktuális, a szereposztása első osztályú, kiemelkedően jók a szólisták, a csapat eszelősen jól dolgozik.

Blikknek

"A szándék ez volt, de úgy tűnik, élve maradok. Egy-két ember nem ismeri el, hogy ennek az előadásnak létjogosultsága van, és ez elég ahhoz, hogy ma este engem is ledöfjenek" - tette hozzá Kerényi Miklós Gábor.

Rajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorról

Az Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Alekosz dicséri a budapesti prostituáltakat (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180522-alekosz-dicseri-a-budapesti-prostitualtakat.htmlAlekosz Facebook-oldalán osztotta meg ismerőseivel a budapesti prostituáltakról alkotott véleményét: elégedett a valóságshow-sztár. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia párja, Pataki Ádám megmutatta 8 éves ikerlányait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-liptai-claudia-parja-pataki-adam-megmutatta-8-eves-ikerlanyait-foto.htmlLiptai Claudia párjának, Pataki Ádámnk első házasságából született ikerlányait, a 8 éves Grétát és Annát eddig nem láthatta a nagyközönség. A Gourmet Fesztiválon azonban együtt mutatkoztak és a büszke apa szívesen mesélt is róluk.TV + Sztárok--Íme, az első fotók: ilyen menyasszony volt VV Gigi, azaz Rácz Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-imeaz-elso-fotok-ilyen-menyasszony-volt-vv-gigi-azaz-racz-ildiko.htmlPénteken fogadot egymásnak örök hűséget VV Gigi, azaz Rácz Ildikó, a ValóVilág egykori játékosa, és kedvese, Gyula. Fotósuk pedig feltöltötte közösségi oldalára az első képeket. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea emelt fővel távozik a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-a-nagy-duett-gonczi-gabor-es-erdelyi-timea-emelt-fovel-tavozik-a-musorbol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak és Erdélyi Tímea színésznőnek ért véget a Nagy Duett vasárnap. Mint mondták, nem búslakodnak, hiszen őket mutatták legtöbbször a műsor során, tehát valahol nyertek.TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-mutatta-meg-gombolyodo-pocakjat-gorog-zita.htmlGörög Zita az Instagram oldalára töltött fel egy bikinis fotót, amin már jól látszik egyre növekvő pocakja.TV + SztárokOrigoKülönleges fotó készült Harry herceg esküvőjén: ezt imádja az internet népehttp://www.life.hu/sztarok/20180521-kulonleges-foto-keszult-harry-herceg-eskuvojen-ezt-imadja-az-internet-nepe.htmlAz internetezők kiválasztották a legjobb fotót, ami a hercegi esküvőn készült Harryről és Meghanról. Különleges oka van annak, hogy ennyi embernek tetszik.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.