Liptai Claudia párja, Pataki Ádám megmutatta 8 éves ikerlányait: fotó

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Pataki Ádám cukrász ikerlány Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia párjának, Pataki Ádámnk első házasságából született ikerlányait, a 8 éves Grétát és Annát eddig nem láthatta a nagyközönség. A Gourmet Fesztiválon azonban együtt mutatkoztak és a büszke apa szívesen mesélt is róluk.

A hétvégi Gourmet Fesztivál igazi családi program volt Liptai Claudiáéknak, ugyanis vőlegénye, Pataki Ádám Claudiával közös kisifuk mellett, 8 éves ikerlányait is magukkal vitte, akik boldogan segítettek édesapjuknak a fagyikészítésnél. Annát és Grétát nem zavarta az őket övező érdeklődés és a fotósok fényképezőgépe sem.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

"Aki jár Érden a cukrászdában, az folyamatosan láthatja a lányokat, hiszen sokat vannak bent. Szerintem ők is élvezték a látványsütést, egyáltalán nem szégyellősek. Anna már meg is kérdezte, hogy jöhet-e jövőre is" - mesélte a Borsnak Patai Ádám, a fotó is itt látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.