Ernyey Béla visszaszólt azoknak, akik kapcsolatát kritizálták

Fotó: MTI/Beliczay László -
Ernyey Béla fiatal szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ernyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész.

Ernyey Béla és fiatal szerelme, Balaton Dóra 2008-ban ismerték és szerették meg egymást, kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt sok kritikát kapott. Ennek ellenére már 10 éve kitartanak egymás mellett, szerelmük és az idő őket igazolta, erről írt Facebook-oldalán a színész.

Ernyey Béla visszaszólt a kritizálóknak Fotó: MTI/Beliczay László

mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni


Soha nem gondoltam volna azelőtt, hogy nő és férfi a közös felfedezések és a cinkos összekacsintások ilyen szimbiózisában tudjon élni, és mosolyogva hárítani az idegenek értetlenségét.
Ma már elmondhatjuk, hogy nemcsak a csatát, de a háborút is megnyertük! Köszönet érte a sorsnak és Neked, Babatündér...

Ernyey Bélát öltözködése miatt is kikezdték

Ernyey Béla az öltözködése miatt kapott kritikákat a Facebook-oldalán, erre reagált a 75 éves színész a Mokkában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Előkerült Meghan Markle szexi grillezős videójahttp://www.life.hu/sztarok/20180523-elokerult-meghan-markle-szexi-grillezos-videoja.htmlNem tudni, hogy II. Erzsébet királynő látta-e azt az 5 évvel ezelőtt készült videót, mely a napokban került újra napvilágra. A képsorokon Meghan Markle, Harry herceg újdonsült felesége mutatja meg, hogy grillezni szexin is lehet. TV + Sztárok--Pély Barna már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-pely-barna-mar-hetekkel-ezelott-lebukott-egy-tarskereson.htmlPély Barna és Galambos Dorina 14 év együttlét után elválnak, melyről közleményben tudatták a rajongókat. A zenész azonban már hetekkel ezelőtt lebukott egy társkeresőn!TV + Sztárok--Károly születésnapján jelent meg először hivatalos eseményen Harry és Meghan Markle házaspárkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-karoly-szuletesnapjan-jelent-meg-eloszor-hivatalos-esemenyen-harry-es-meghan-markle-hazasparkent.htmlKároly herceg 70. születésnapi buliján jelent meg először Harry és Meghan házaspárkén: ugyan pihenni nem volt idejük, mindketten ragyogtak a boldogságtól. TV + Sztárok--Galambos Lajos szerint megdöbbentő a feleségével szembeni vádirathttp://www.life.hu/sztarok/20180523-galambos-lajos-szerint-megdobbento-a-felesegevel-szembeni-vadirat.htmlTegnap elkezdődött Galambos Lajos első büntetőtárgyalása a közüzemi károkozás miatt a Budaörsi Járásbíróságon. Lajcsi felesége, Boglárka asszony másodrendű vádlott, de mivel korábban sem akart vallomást tenni, ezért a bíró engedélyezte, hogy távol maradjon, és az ügyvédje képviselje.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kiderult-miert-mehetett-tonkre-pely-barna-es-galambos-dorina-hazassag.html14 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy mi lehetett a színtás oka. TV + Sztárok--VV Gigi férjhez ment, ilyen volt az esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180522-vv-gigi-ferjhez-ment-ilyen-volt-az-eskuvoje.htmlNemcsak Harry herceg és Meghan Markle házasodott össze a hétvégén, hanem az egykori Való Világ villa lakója is, VV Gigi, azaz Rácz Ildikó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.