Meghan Markle hasa előtt tartja táskáját: okkal takargatja ezt a területet?

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
has baba Meghan Markle terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle első hivatalos megjelenését elemezte ki egy szakértő. Észrevette, hogy a hercegné a hasa előtt hordja kézitáskáját, ami árulkodó lehet. 

Meghan Markle és Harry herceg házaspárként megtették az első hivatalos megjelenésüket, méghozzá Károly herceg 70. születésnapján. Az újdonsült hercegné gyönyörű, visszafogott ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, minden mozdulata kifogástalan volt, ám az egyikkel talán picit többet árult el, mint szeretett volna.

Meghan Markle a hasa előtt tartja táskáját Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Egy szakértő elemezte Meghan Markle viselkedését, aki felfigyelt a derék körül tartott kézitáskára. A szakértő szerint ez lehet egy védekezési stratégia is Meghan részéről, hiszen az esküvő után mindenki azt várja, mikor jön a baba, a hercegné viszont inkább takargatja azt a területet táskájával. Vajon okkal? Lehet, hogy csak a figyelmet akarja elterelni, de az is lehet, hogy van mit takargatnia!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.