Sebestyén Balázs fontos dologra figyelmeztet: "Nézzétek meg a videót!"

okostelefon vezetés autóbaleset Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc ember életét követelte a 4-es főúton történt súlyos baleset. Egy kisbusz ütközött össze a szembejövő teherautóval. A sofőr Facebookozott vezetés közben.

Sebestyén Balázs a szörnyű baleset kapcsán hívta fel a figyelmet közösségi oldalán arra, hogy mennyire veszélyes vezetés közben a telefont nyomkodni.

"9 ember halt meg Ceglédbercelnél, mert a sofőr Facbook live-ozott vezetés közben és nem vette észre, hogy átsodródott a szembe jövő sávba! Egyre többen halnak meg az utakon az okostelefonok miatt!! Tegyétek le legalább akkor, amikor vezettek!! Nézzétek meg a videót, szörnyű, de azt hiszem segít abban, hogy ne telefonozzunk vezetés közben!! Osszátok meg légyszi, fontos, hogy sok emberhez eljusson!!" - figyelmeztetett a műsorvezető. Segítsetek ti is, osszátok meg minél többen a posztját!

Victoria Bekcham hosszú ideje nem mosolyog, talán ezért teszihttp://www.life.hu/sztarok/20180523-victoria-bekcham-hosszu-ideje-nem-mosolyog-talan-ezert-teszi.htmlHosszú évek óta nem láthatta a nyilvánosság mosolyogni Victoria Bekchamet. A Spice Girls idejében még széles vigyorral pózolt a fotósok kamerái előtt, mostanra azonban mindez mintha elpárolgott volna. Most talán fény derül arra, miért történt a változás. TV + Sztárok--Puzsér Róbert falánk kultúrbűnözőnek titulálta ByeAlexethttp://www.life.hu/sztarok/20180523-puzser-robert-falank-kulturbunozonek-titulalta-byealexet.htmlNem először olvashatjuk Puzsér Róbert szókimondó véleményét hazánk ismert személyiségeiről. Most úgy tűnik, hogy ByeAlex vérét kívánja, közösségi oldalán osztotta meg véleményét a X-Faktor zsűritagjáról. Falánk kultúrbűnözőnek és túlértékelt énekesnek nevezte. TV + SztárokOrigoElőnézi gyermeke előtt a filmeket Mérai Kata színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-elonezi-gyermeke-elott-a-filmeket-merai-kata.htmlA Barátok Közt színésznője, Mérai Kata a legújabb Star Wars film díszbemutatóján mesélt a Life.hu stábjának arról a szigorról, hogyan engedi fiát a filmek közelébe. Azt is elmondta, miért teszi mindezt.TV + Sztárok--Kulcsár Edina elárulta, hogy mikorra várják a kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kulcsar-edina-elarulta-hogy-mikorra-varjak-a-kisbabajat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti a legújabb Star Wars filmnek, a SOLO-nak a díszbemutatóján jártak, ahol nem hogy csak megbűvölte Edina pocakját a filmből az egyik szereplő, hanem interjút is adtak a Life.hu-nak a babavárásról. Azt is elmondták, mikorra várják a picit.TV + Sztárok--Jennifer Lopez laza trikóban, melltartó nélkül pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-jennifer-lopez-laza-trikoban-melltarto-nelkul-pozol.htmlJennifer Lopez 48 évesen is csinos és szexi, most pedig akarva-akartlanul azt is megmutatta, hogy keblei is még mindig csodálatosak. TV + Sztárok--Ernyey Béla visszaszólt azoknak, akik kapcsolatát kritizáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-ernyey-bela-visszaszolt-azoknak-akik-kapcsolatat-kritizaltak.htmlErnyey Bélát és fiatal szerelmét sokszor kritizálták nyilvánosan a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, ám az ő kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és még mindig tart, szemben az őket becsmérlők viszonyaival. Erről írt Facebook-oldalán a stílusos színész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.