Sebestyén Balázs fontos dologra figyelmeztet: "Nézzétek meg a videót!"

okostelefon vezetés autóbaleset Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc ember életét követelte a 4-es főúton történt súlyos baleset. Egy kisbusz ütközött össze a szembejövő teherautóval. A sofőr Facebookozott vezetés közben.

Sebestyén Balázs a szörnyű baleset kapcsán hívta fel a figyelmet közösségi oldalán arra, hogy mennyire veszélyes vezetés közben a telefont nyomkodni.

"9 ember halt meg Ceglédbercelnél, mert a sofőr Facbook live-ozott vezetés közben és nem vette észre, hogy átsodródott a szembe jövő sávba! Egyre többen halnak meg az utakon az okostelefonok miatt!! Tegyétek le legalább akkor, amikor vezettek!! Nézzétek meg a videót, szörnyű, de azt hiszem segít abban, hogy ne telefonozzunk vezetés közben!! Osszátok meg légyszi, fontos, hogy sok emberhez eljusson!!" - figyelmeztetett a műsorvezető. Segítsetek ti is, osszátok meg minél többen a posztját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.