Bódi Sylvi megmutatta édesapját: nagyon büszke rá a modell

férfi Bódi Sylvi apa büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi élete legmeghatározóbb férfiját mutatta meg Instagram-oldalán a követőinek, vagyis az apukáját, akire borzasztóan büszke!

Bódi Sylvi nem mindennapi életéről meglehetősen sokat posztol, de családjáról már sokkal kevesebbet. Ezért is különleges az a kép, amit a napokban osztott meg követőivel Instagram-oldalán. A modell megmutatta élete férfiját, vagyis édesapját, akire nagyon büszke.

"Ő az én apukám, aki nemrégiben töltötte be a 60.születésnapját és az volt a célja, hogy a 10 kilométert lefussa kevesebb, mint 60 perc, azaz 1 óra alatt. Mint mindent, amit a fejébe vesz, ezt is megcsinálta!" - írta Sylvi a fotóhoz. "Megcsinálta az öreg harcos 58 perc alatt. Nagyon büszke vagyok rá! Az extrém sportok iránti rajongásom Tőle örököltem" - írta még Sylvi.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.