Margitsziget Horváth Éva testmozgás teknős futás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva épp a Margitszigeten futott, amikor egyszer csak talált egy teknőst. Videót is posztolt róla.

Valószínűleg a Japánkertben lévő tóból kóborolhatott el az a teknős, amit futás közben talált a Margitszigeten Horváth Éva. A csinos sztáranyuka, akit egyébként a mai napig szexuális üzenetekkel bombáznak a férfiak, egy videót is posztolt a közösségi oldalára, amelyen az látszik, ahogyan a kezébe veszi, majd valószínűleg visszaviszi a helyére az ijedtnek tűnő kis állatot.

Hosszú Katinka és Shane Tusup végleg szakítottak: közleményt adott ki az Iron Ladyhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-hosszu-katinka-es-shane-tusup-vegleg-szakitottak.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup most már végleg szakítottak: hivatalos közleményt adott ki az úszónő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHorváth Évát anyaként is imádják a férfiak: szexuális ajánlatokkal bombázzákhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-horvath-evat-anyakent-is-imadjak-a-ferfiak-szexualis-ajanlatokkal-bombazzak.htmlHorváth Éva semmit sem vesztett vonzerejéből azóta, hogy anyuka lett. A férfiak így is szexuális ajánlatokkal bombázzák őt. TV + Sztárok--Elvesztette kabaláját Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-elvesztette-kabalajat-madai-vivien-karkoto.htmlMádai Vivien elvesztette kabaláját: egy éve kapott karkötője elszakadt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta édesapját: nagyon büszke rá a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bodi-sylvi-megmutatta-edesapjat-nagyon-buszke-ra-a-modell.htmlBódi Sylvi élete legmeghatározóbb férfiját mutatta meg Instagram-oldalán a követőinek, vagyis az apukáját, akire borzasztóan büszke! TV + Sztárok--Baukó Éva sárga bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bauko-eva-sarga-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlBaukó Éva megörvendeztette rajongóit egy bikinis fotóval: csodásan fest a celeb a sárga fürdőruhában!TV + Sztárok--Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak a Színművészetin http://www.life.hu/sztarok/20180524-polyak-lilla-es-nagy-ervin-egy-part-alkottak-a-szinmuveszetin.htmlEddig sem Polyál Lilla, sem Nagy Ervin nem dicsekedett el azzal, hogy egykor egy párt alkottak, de most kiderült: szenvedélyesen szerették egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.