Meghan Markle kiröhögte Harryt, akit beszéde közben megtámadott egy méh

Forrás: Getty Images -
Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg megjelenése Károly herceg születésnapján volt az első olyan hivatalos esemény, amin házaspárként vettek részt. Az esemény tartogatott egy kis humort is, legalábbis az alábbi felvétel nézői jól szórakoztak. 

Láthattuk, ahogy Meghan gyakorlatilag kiröhögi férjét, akit beszéde közben megtámadott egy méh.

A jövő héten is folytatódik a változékony időhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-a-jovo-heten-is-folytatodik-a-valtozekony-ido-idojaras.htmlA jövő héten is folytatódik a változékony idő: a napsütés mellett többször várható zápor, zivatar. Ezzel együtt kissé melegszik a levegő, többfelé 25 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. TV + SztárokOrigoÍgy értékelte a brit sajtó Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-igy-ertekelte-a-brit-sajto-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojet-majus-19.htmlA brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki - mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. TV + Sztárok--Ezt üzente Meghan Markle-nek a távollévő beteg édesapja, Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ezt-uzente-meghan-marklenek-a-tavollevo-beteg-edesapja-thomas-markle.htmlAhogy azt tudni lehetett, Meghan édesapja néhány napja szívműtéten esett át Mexikóban, ezért nem tudott részt venni lánya esküvőjén. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa Ábel Anitának mesélt munkáról, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-demcsak-zsuzsa-abel-anitanak-meselt-munkarol-maganeletrol.htmlDemcsák Zsuzsa az elmúlt egy évben nem nyilatkozott sehol, most Ábel Anitánál töri meg a csendet.Beszélgetés a visszavonult időszakról, szerelemről, gyerekekről, maximalizmusról. tévézésről és a visszatérésről. TV + Sztárok--Megtalálták az eltűnt valóságshow-sztár, Joe Tilley holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-megtalaltak-az-eltunt-valosagshowsztar-joe-tilley-holttestet.htmlKolumbiában került elő Joe Tilley holtteste.TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: az exbarátnő Chelsy Davy arca sok mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-az-exbaratno-chelsy-davy-arca-sok-mindent-elarul.htmlBár mosolyogva érkezett, az alábbi elkapott fotó tanúsága szerint nem volt túl jón napja a hercegi esküvőn az exbarátnőnek, Chelsy Davynek. Íme, a kép, kommentár nélkül: TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.