Így él most Levente Péter, az egykori Móka Miki

Móka Miki falu aranylakodalom Levente Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Tatabánya melletti kis faluban él feleségével, Döbrentey Ildikóval az egykori Móka Miki, Levente Péter.

Nemrég ünnepelte 75. születésnapját az egykori Móka Miki, azaz Levente Péter. A színész a Tatabánya melletti Héregen él feleségével, Döbrentey Ildikóval, akivel immár 50 éve házasok.

Aranylakodalmat ültünk nemrégen, a mai napig közös az ágyunk. Esténként társasjátékozunk, utána jön a nyugdíjasszex. Az unokák bearanyozzák a napjainkat, de a szívemben minden magyarul is értő gyerek egy kicsit az enyém. Bármit kérdezhetnek, mert az előadásaim interaktívak. Sokat autózom, de ez a kicsi falu az otthonom, az itteni emberek pedig a tágabb családom. Semmivel nem csábíthatnak el innen!" – mesélte a BEST magazinnak.

A család imádja a falut, egyáltalán nem vágynak a nagyvárosba, máshol el sem tudnák már képzelni az életüket.

Nagyon vágytunk a Jóisten szabad ege alá, a napfénybe. Ildikó egy szép napon hátát a hatalmas platánfának támasztva szoptatta a picit a Népligetben, amikor arra jött egy ismerősünk, akinek köszönhető, hogy erre a csodás, provence-i tájat idéző környékre keveredtünk. Először csak egy telket vettünk a hegy oldalában, hétvégékre és nyárra költöztünk ide. Sátorban laktunk, gázlámpával világítottunk, és ha megtelt esővel a dézsa, az lett a strandunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.