Így néz ki most a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin: fotó

fotó gyereksztár Macaulay Culkin nyuszi Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Macaulay Culkin friss fotót posztolt magáról, közösségi oldalán nyuszifüllel a fején látható.

Szinte hihetetlen, de ma már 37 éves a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macauly Culkin. A színész, aki nemrég még arról mesélt, hogy szerinte van egy óriási hiba az immár kultikussá vált filmben, most a közösségi oldalára posztolt egy friss fotót magáról.

Egy nyuszis pulóverben látható, a fején pedig egy rózsaszín nyuszifül van. Vonásai egyébként szinte semmit sem változtak, pont úgy néz ki, mint gyerekként.

I am on Reddit right now AMA! Bunn.fun/AMA2

Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) által megosztott bejegyzés,

Elhunyt a népszerű szegedi lemezlovas, DJ Ratenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-elhunyt-a-nepszeru-szegedi-lemezlovas-dj-raten.html--Zokogva hívta fel Chelsy Davy Harry herceget az esküvő előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-zokogva-hivta-fel-chelsy-davy-harry-herceget-az-eskuvo-elott-meghan-markle.htmlKiderült, hogy Chelsy Davy felhívta az esküvő előtt Harry herceget és könnyek között búcsúzott el egykori kedvesétől. TV + Sztárok--Vajna Timi mélyen dekoltált ruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-vajna-timi-melyen-dekoltalt-ruhaban-pozolt-foto.htmlVajna Timi is büszke a testére, így szívesen mutogatja. Legutóbbi fotóján is meglehetősen lenge öltözékben látható: alig takarja valami a melleit. TV + SztárokOrigoNem törölték Hosszú Katinka Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-nem-toroltek-hosszu-katinka-facebookoldalat.htmlHosszú Katinka Facebook-oldala eltűnt, miután bejelentette a szakítás hírét. Az úszónő azt állítja, Shane törölte, hiszen ketten voltak az adminisztrátorok, de valószínűleg nem tűnt el az oldal. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPelsőczy Réka rendező elmondta véleményét a metoo-kampányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-pelsoczy-reka-rendezo-elmondta-velemenyet-a-metoo-kampanyrol.htmlPelsőczy Réka rendező új darabja kapcsán beszélt a metoo-kampányról is, előadása ugyanis a férfiakról az ő problémáikról érzéseikről szól. Réka szerint egy férfinak mindig is dolga volt, hogy hódítson, most pedig lényegében kiheréljük őket, amiben ő nem szeretne részt venni. TV + Sztárok--Meghan Markle kiröhögte Harryt, akit beszéde közben megtámadott egy méhhttp://www.life.hu/sztarok/20180525--meghan-markle-kirohogte-harryt-akit-beszede-kozben-megtamadott-egy-meh.htmlMeghan Markle és Harry herceg megjelenése Károly herceg születésnapján volt az első olyan hivatalos esemény, amin házaspárként vettek részt. Az esemény tartogatott egy kis humort is, legalábbis az alábbi felvétel nézői jól szórakoztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.