Kommentelők állítják, Shane Tusup durván bánt Hosszú Katinkával

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön először Hosszú Katinka jelentette be, hogy megszűnik az "együttműködése" Shane Tusuppal, ugyanis nem tudták rendezni magánéletüket, este pedig az úszóedző tett közzé egy levelet, amelyben azt állítja, felesége többször is megcsalta. 

Shane Tusup, Hosszú Katinka férje nyílt levélben osztotta meg a nagyközönséggel, hogy felesége hűtlen volt hozzá, ráadásul -állítása szerint- többször is megcsalta az egyik úszótársával. Tusup azt is írta, hogy ő egyedül dolgozott a házasságuk megmentésén. A kommentelők között azonban volt aki, azt állította, hogy Shane korábban több szemtanú előtt is leköpte, és rugdosta Katinkát.

Megszólalt Hosszú Katinka édesapja a szakítással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-megszolalt-hosszu-katinka-edesapja-lanya-es-shane-tusup-szakitasaval-kapcsolatban.htmlBombaként robbant a hír csütörtökön este, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusap végleg szakítottak. Most a TV2 Tények című műsorában az úszónő édesapja is megszólalt. TV + Sztárok--Kovács Áron elmondta a véleményét Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kovacs-aron-musorvezeto-elmondta-a-velemenyet-hosszu-katinka-es-shane-tusup-szakitasarol.htmlNem hagyta szó nélkül Shane Tusup nyilvánosságnak írt levelét Kovács Áron műsorvezető. A Facebookra posztolta véleményét. TV + SztárokOrigoKigyulladt Hajdú Péterék konyhájahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kigyulladt-hajdu-peterek-konyhaja-tuzoltok.htmlÉvekkel ezelőtt egy telefontöltő okozott tüzet Hajdú Péterék családi házában. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVajna Timi mélyen dekoltált ruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-vajna-timi-melyen-dekoltalt-ruhaban-pozolt-foto.htmlVajna Timi is büszke a testére, így szívesen mutogatja. Legutóbbi fotóján is meglehetősen lenge öltözékben látható: alig takarja valami a melleit. TV + SztárokOrigoÍgy él most Levente Péter, az egykori Móka Mikihttp://www.life.hu/sztarok/20180525-igy-el-most-levente-peter-az-egykori-moka-miki.htmlEgy Tatabánya melletti kis faluban él feleségével, Döbrentey Ildikóval az egykori Móka Miki, Levente Péter. TV + SztárokOrigoDurva álhír terjed a Facebookon Kulka Jánosrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-durva-alhir-terjed-a-facebookon-kulka-janosrol-harmasikrek.htmlEgy Kulka János nevében írt levél terjed a Facebookon. Már több százan megosztották, pedig egy szó sem igaz belőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.