Ábel Anita Giannival beszélgetett gyerekkoráról, vallásról, hitről és Debreczeni Zitáról

Ábel Anita Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anita Story-jában az eheti vendég Gianni, aki eddig nem beszélt kapcsolatáról Debreczeni Zitával. Most Ábel Anitával kivételt tett és nem csak gyerekkoráról, vallásról, hitről és a testvérével való viszonyáról mesél, de betekintést enged házas életének hétköznapjaiba is.

A magánéletét érintő kérdésekre is őszintén válaszolt Gianni - kijelentette, hogy Zita az egyedüli nő az életében, akit elvett, és soha többet nem vesz feleségül mást. Hozzátette, feleségét egyáltalán nem akarja a saját képére formálni, és azt is tudja, ő az igazi és hangsúlyozta az elfogadás fontosságát. Gianni arról is beszélt, hogy ha nehézségek adódnának a kapcsolatukban, akkor is harcolna Zitáért, hiszen az, ami szép egy kapcsolatban, az az idővel sem múlik el, és az emlékükbe lehet kapaszkodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.