színésznő Fehér Anna sorozat 60 év fölött Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
60. születésnapját ünnepli ma Fehér Anna, akit az ország a Szomszédok című sorozat Almájaként ismert meg.

Fehér Anna, a Szomszédok című sorozat csinos pultosa 60 évesen is nagyon fiatalos. Immár több mint 3 évtizede a József Attila Színház társulatának tagja, munkásságát 1995-ben Jászai Mari-díjjal jutalmazták.

Trokán Péterrel a Szomszédok című sorozatban Forrás: MTV

A magánéletéről mindig is keveset lehetett hallani, ám pár éve igen nagy port kavart, hogy 50 év felett vállalt gyermeket. Fia, László Barnabás immár 7 esztendős, férjével két éve váltak el.

Nincs munkája VV Sománakhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-nincs-munkaja-vv-somanak-casting.htmlJelenleg nincs munkája VV Somának, aki azután, hogy megnyerte a ValóVilágot, egy darabig castingosként dolgozott az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigoPártos Csilla még nem költözött ki Pécsi Ildikó házából: lehet, hogy rendőrök lakoltatják majd kihttp://www.life.hu/sztarok/20180528-rendorok-is-kilakoltathatjak-pecsi-ildiko-lakasabol-partos-csillat.htmlPártos Csillának és fiának a bíróság ítélete értelmében el kellene költözniük a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő otthonból, de ők ennnek még nem tettek eleget. A végén az is lehet, hogy rendőrség költözteti ki őket. TV + Sztárok--Egy médium ikerpár szerint Harry hercegnek és Meghan Markle-nek hamarosan gyereke leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-harry-hercegnek-es-meghan-markle-nek-hamarosan-gyereke-lesz.htmlÁllítólag Harry herceg hamarosan készülhet az apaságra: egy médium ikerpár szerint hamarosan megszületik az első gyermeke! TV + Sztárok--Schobert Lara óriási gardróbszobájából posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-schobert-lara-oriasi-gardrobszobajabol-posztolt-foto.htmlSchobert Lara, akárcsak híres édesanyja, szívesen fotózza magát. A legidősebb Schobert csemete ezúttal óriási gardrószobájából posztolt.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka édesapja, Hosszú István ezt gondolja Shane Tusup levelérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-hosszu-katinka-edesapja-hosszu-istvan-ezt-gondolja-shane-tusup-levelerol.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata és karrierje is végérvényesen véget ért. A páros közösségi oldalaikon üzent közönségének és egymásnak. Kiderült: Katinka megcsalta férjét, ám a hírek szerint ez kölcsönösen megtörtént. A méltatlan sárdobálás közepette megszólalt Hosszú Katinka édesapja is, aki őszintén mesélt a kialalkult helyzetről.TV + Sztárok--Keveházi Krisztina és Szabó Ádám estek ki A Nagy Duett című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kevehazi-krisztina-es-szabo-adam-estek-ki-a-nagy-duett-cimu-musorbol.htmlA vasárnapi A Nagy Duett című műsor elődöntőjében Keveházi Krisztinának és Szabó Ádámnak kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.