Blake Lively vajúdás közben vitte be a férjét, Ryan Reynoldsot a kórházba

szülés vajúdás vicces Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Blake Lively még a férjének, Ryan Reynoldsnak sem árulta el, hogyan végződik új filmje. A színész most vicces bejegyzésben kérlelte feleségét a Twitteren, hogy ossza meg vele a nagy titkot.

Blake Lively már javában promózza új filmjét, a „What Happened To Emily"-t, azaz a „Hova tűnt Emily"-t. Ahogyan a címe is sugallja, a film nagy rejtélye, hogy mi is történt a színésznő által alakított karakterrel. Nem csak a világot tartja lázban ez a kérdés, hanem Blake férjét, Ryan Reynoldsot is. A szép színésznő ugyanis még neki sem árulta el, mi lesz a történet vége.

Ryan már a Twitteren is bepróbálkozott: egy vicces bejegyzésben kérlelte a feleségét, hogy legalább neki árulja már el a titkot.

Nekem igazán elmondhatod. Házasok vagyunk. Egyszer még kórházba is vittél, amikor szültél. Szóval... mi a fene történt Emily-vel?!" – olvasható a színész oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.