műsorvezető kor Gajdos Tamás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gajdos Tamás a hétvégén betöltötte a 60. életévét, amit nem akármivel ünnepelt meg: teljesítette a magyar bajnoki középtávú triatlont és megkérte barátnője kezét. 

Gajdos Tamás műsorvezető 1993-ban a Szerencsekerékben ismerhették meg a nézők, és bár a munkahelyei változtak az évek során, ő szinte egy percet sem öregedett. A hétvégén töltötte be a 60. életétévét, melyet különleges kihívással ünnepelt.

Gajdos Tamás 60 éves lett Forrás: Origo

Teljesítette a magyar bajnoki középtávú triatlon futamot Balatonkenesén, mely 1,9 km úszásból, több mint 80 km kerékpározásból és a végén egy 21 km-es félmaratonból állt. Mindezek után még nem fáradt ki teljesen Gajdos Tamás, végezetül megkérte barátnője, Kriszta kezét, akivel 25 éve alkotnak egy párt, és két közös gyermekük van.

Meghan Markle kiskutyát fogadott örökbehttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meghan-markle-kiskutyat-fogadott-orokbe-harry-herceg.htmlCsak kevesen tudnak arról, hogy Meghan Markle három évvel ezelőtt menhelyről fogadott örökbe egy beagle kiskutyát. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs UFO-s videót osztott meg Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-sebestyen-balazs-ufo-s-videot-osztott-meg-facebook-oldalan.htmlUFO-észleléses videót tett közzé Sebestyén Balázs, és arról kérdezte követőit, hogy szerintük valódi.e a felvétel, ő ugyanis bedőlt neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo60 éves lett Fehér Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-60-eves-lett-feher-anna-szomszedok.html60. születésnapját ünnepli ma Fehér Anna, akit az ország a Szomszédok című sorozat Almájaként ismert meg. TV + Sztárok--Dudás Dániel és az úszás Hosszú Katinka támaszahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-dudas-daniel-es-az-uszas-hosszu-katinka-tamasza-shane-tusup.htmlHosszú Katinka az úszásból merít energiát ahhoz, hogy túlélje magánéleti válságát. Emellett van még egy támasza a sportolónak: jelenleg is kint van vele az Egyesült Államokban edzőpartnere, Dudás Dániel, akivel állítólag megcsalta a férjét. TV + Sztárok--Nincs munkája VV Sománakhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-nincs-munkaja-vv-somanak-casting.htmlJelenleg nincs munkája VV Somának, aki azután, hogy megnyerte a ValóVilágot, egy darabig castingosként dolgozott az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigoEgy médium ikerpár szerint Harry hercegnek és Meghan Markle-nek hamarosan gyereke leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-harry-hercegnek-es-meghan-markle-nek-hamarosan-gyereke-lesz.htmlÁllítólag Harry herceg hamarosan készülhet az apaságra: egy médium ikerpár szerint hamarosan megszületik az első gyermeke! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.