Egy médium ikerpár szerint Harry hercegnek és Meghan Markle-nek hamarosan gyereke lesz

Forrás: Getty Images -
Médium Meghan Markle Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Harry herceg hamarosan készülhet az apaságra: egy médium ikerpár szerint hamarosan megszületik az első gyermeke!

A médium ikreknek ismét látomásuk volt a királyi családdal kapcsolatban, illetve hallomásuk... Terry és Linda Jamison ugyanis azt állítják, hogy Diana hercegnő a túlvilágról informálja őket a gyermekei életében közelgő nagy eseményekről, így derült fény arra is, hogy Harry és Meghan Markle hamarosan szülők lesznek, pontosabban 2019-ben.

Nemsokára gyermekük lesz? Forrás: Getty Images

Majd egy-két évvel később még egy gyermek következik, és a kettő közül az egyik kislány lesz! Állítólag Diana azt is megüzente, hogy Meghan és Harry nagyszerű szülők lesznek, gyermekeik pedig nagyon jóban lesznek majd Katalin és Vilmos csemetéivel.
Természetesen nem ez az első eset, hogy az ikrek jósolnak, az Harry és Meghan esküvője előtt állították, hogy Diana ott lesz az eseményen. A menyegzőn egy galambban és egy légyben vélték felfedezni – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.