Meghan Markle kiskutyát fogadott örökbe

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
örökbe fogadás kutya Meghan Markle család Beagle háziállat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak kevesen tudnak arról, hogy Meghan Markle három évvel ezelőtt menhelyről fogadott örökbe egy beagle kiskutyát.

Meghan Markle villámgyorsan belopta magát a rajongók szívébe, pedig eddig csak kevesen tudtak arról, hogy az angyali mosolyú hercegnének a szíve is nagy: három évvel ezelőtt menhelyről fogadott örökbe egy beagle kiskutyát.

A kis Guy-ra egy erdőben kóborolva találtak rá járókelők, majd bevitték őt egy közeli menhelyre. Sajnos senki nem jelentkezett érte és már épp el akarták altatni, amikor rámosolygott a szerencse, Meghan Markle örökbe fogadta és magához vette.

Guy egy ideig Kanadában élt új gazdájával, aki azután sem hagyta magára, hogy hercegnévé vált: vitte magával Angliába is. A The Dodo azt írja, a kutyust már II. Erzsébet autójában is látták. Ez azért sem meglepő, mert az uralkodó hatalmas állatbarát hírében áll, és pont nemrég vesztette el kis corgiját.

Dudás Dániel és az úszás Hosszú Katinka támaszahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-dudas-daniel-es-az-uszas-hosszu-katinka-tamasza-shane-tusup.htmlHosszú Katinka az úszásból merít energiát ahhoz, hogy túlélje magánéleti válságát. Emellett van még egy támasza a sportolónak: jelenleg is kint van vele az Egyesült Államokban edzőpartnere, Dudás Dániel, akivel állítólag megcsalta a férjét. TV + Sztárok--60 éves lett Fehér Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-60-eves-lett-feher-anna-szomszedok.html60. születésnapját ünnepli ma Fehér Anna, akit az ország a Szomszédok című sorozat Almájaként ismert meg. TV + Sztárok--Nincs munkája VV Sománakhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-nincs-munkaja-vv-somanak-casting.htmlJelenleg nincs munkája VV Somának, aki azután, hogy megnyerte a ValóVilágot, egy darabig castingosként dolgozott az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigoPártos Csilla még nem költözött ki Pécsi Ildikó házából: lehet, hogy rendőrök lakoltatják majd kihttp://www.life.hu/sztarok/20180528-rendorok-is-kilakoltathatjak-pecsi-ildiko-lakasabol-partos-csillat.htmlPártos Csillának és fiának a bíróság ítélete értelmében el kellene költözniük a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő otthonból, de ők ennnek még nem tettek eleget. A végén az is lehet, hogy rendőrség költözteti ki őket. TV + Sztárok--Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István ezt gondolja Shane Tusup levelérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-hosszu-katinka-edesapja-hosszu-istvan-ezt-gondolja-shane-tusup-levelerol.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata és karrierje is végérvényesen véget ért. A páros közösségi oldalaikon üzent közönségének és egymásnak. Kiderült: Katinka megcsalta férjét, ám a hírek szerint ez kölcsönösen megtörtént. A méltatlan sárdobálás közepette megszólalt Hosszú Katinka édesapja is, aki őszintén mesélt a kialalkult helyzetről.TV + Sztárok--Rendőrök keresték Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20180527-rendorok-kerestek-voksan-viragot-meselte-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVoksán Virág kiskoráról is napvilágot láttak kényes részletek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.