ValóVilág 8 munkanélküli casting RTL Klub VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg nincs munkája VV Somának, aki azután, hogy megnyerte a ValóVilágot, egy darabig castingosként dolgozott az RTL Klubnál.

VV Soma azután, hogy megnyerte a ValóVilág legutóbbi szériáját, munkát kapott az RTL Klubnál: a Survivor castingosa lett. Nagyon szerette ezt a feladatot, úgy véli, jó is volt benne. Utána azonban nem jöttek be a számításai az Anikó shownál és közös megegyezéssel eljött a csatornától.

VV Somának egyelőre nincs munkája Forrás: Facebook/VV Soma

Jelenleg nincs munkája, ami nagyon zavarja és megviseli, de egyelőre nem költötte el millióit, amit a győzelméért kapott, és nem esik kétségbe, tele van tervekkel.

Nincs sok kiadásom, de nem akarok ingyenélő lenni. Bízom benne, ha elindul a következő ValóVilág, kapok lehetőséget, bármilyen munkát vállalnék. Szükségem lenne a pénzre, mert dolgozom egy saját netes napi sorozaton, amire napi szponzorokat keresek, de lehet, hogy saját zsebből kell állnom a kiadásokat." – árulta el a Blikknek Soma, aki egyébként jelenleg szingliként éli mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.